Η Εφημερίδα των Συντακτών αναφέρει ότι τα μονοκλωνικά, που ο Πολάκης επιμένει να έρθουν και στην Ελλάδα, εξυπηρετούν συμφέροντα

Την εμμονή του Παύλου Πολάκη να φέρει η κυβέρνηση μονοκλωνικά φάρμακα κατά του κοροναϊού «εξηγεί» εν μέρει μια ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Πολάκης έχει μια ανεξήγητη εμμονή με τα μονοκλωνικά φάρμακα κατά του κοροναϊού, ωστόσο την ώρα που όπως ισχυρίζεται δίνει σκληρή μάχη, ο ίδιος και το κόμμα του κατά των συμφερόντων, η Εφημερίδα των Συντακτών που απηχεί τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, τον … εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Σε ανάρτηση της Εφημερίδας των Συντακτών αναφέρεται άρθρο κατά το οποίο στις ΗΠΑ, Ρεπουμπλικανοί κυβερνήτες προωθούν κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων σε βάρος των εμβολίων. Και οι αντιεμβολιαστές ψηφοφόροι τους τα δοκιμάζουν άφοβα, πιστεύοντας ότι έτσι χτυπούν τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών.

Τα μονοκλωνικά φάρμακα δηλαδή προωθούν κατά βάθος συμφέροντα φαρμακοβιομηχανιών; Τα συμφέροντα δηλαδή που θέλει κατά βάθος να πολεμήσει και ο κ. Πολάκης;

Ήταν τέτοιο το ξάφνιασμα της αποκάλυψης αυτής εις βάρος του κ. Πολάκη που ούτε ο Άδωνις άντεξε και έγραψε στο twitter, ειρωνικά σαφώς: Η Εφημερίδα των Συντακτών  χωρίς ντροπή εκθέτει τον πρώην Αν. Υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκη ταυτίζοντας τον με Κυβερνήτες από τις ΗΠΑ που προμοτάρουν τα μονοκλωνικά για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα, ναι αυτά τα ίδια για τα οποία μιλάει συνεχώς ο «τίμιος» Παύλος… αίσχος!

Πηγή: parapolitika.gr