Τους λόγους που χώρισε με τον ποδοσφαιριστή, λίγο πριν τον γάμο τους, «πρόδωσε» η τραγουδίστρια.

Μια εβδομάδα πριν τον προγραμματισμένο γάμο με τον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο χώρισε η Ματίνα Ζάρα.

Η τραγουδίστρια εξήγησε για πρώτη φορά τους λόγους του χωρισμού στο MEGA Καλημέρα:

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματά μας τα οποία με τον καιρό φουντώσανε. Καταλάβαμε έστω και λίγες μέρες πριν το γάμο ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους» εξήγησε η Ματίνα Ζάρα.

«Έχουμε μιλήσει μετά τον χωρισμό, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα, όλα έληξαν σε πολύ φιλικό επίπεδο. Μπορείς να πεις ότι χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων» εξομολογήθηκε η ίδια και συνέχισε: «Υπήρχαν θέματα και όταν βλέπεις ότι εσύ και ο άνθρωπος που ήταν απέναντί σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, αυτό που εμείς κάναμε είναι ότι κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, το συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Να προλάβουμε το γάμο και να συνεχίσουμε τη ζωή μας».

Ο Λάμπρος Χούτος λίγες ώρες μετά δεν μπορούσε να μην αντιδράσει μετά τις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Ματίνα Ζάρα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Όπως σχολίασε σε ανάρτησή του λίγα λεπτά μετά την τηλεοπτική εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, «Μην μετανιώνεις για ότι έδωσες, άσε τους άλλους να μετανιώσουν για όσα δεν εκτίμησαν. La vita e bella». Μια ατάκα γεμάτη υπόνοιες και (κρυφά) μηνύματα.

Πηγή: parapolitika.gr