Με ιδιαίτερη συγκίνηση η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογααριασμό στο Facebook για τα ξεχωριστά γράμματα που έλαβε από μαθητές του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα η Πρόεδρος σημειώνει ότι κυρίως τα κορίτσια εκδήλωσαν τη χαρά τους για την εκλογή γυναίκας στην Προεδρία της Δημοκρατίας και τονίζει ότι στην απάντησή της υπογράμμισε πως και οι γυναίκες μπορούν να φθάσουν όπου ονειρεύονται, χωρίς εμπόδια λόγω του φύλου τους, μόνο με την αξία τους, ενώ δεν παρέλειψε να κοινοποιήσει εκτός από την ιδιαίτερη αυτή αλληλογραφία και φωτογραφίες στις οποίες γράφει η ίδια τα γράμματα στους νεαρούς μαθητές.

To μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου

«Με συγκίνησαν ιδιαίτερα τα γράμματα που πήρα από μαθητές και μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα κορίτσια ιδίως εκδήλωσαν τη χαρά τους για την εκλογή γυναίκας στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικά μου γράφουν:

-«Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη που για πρώτη φορά θα έχουμε στην Ελλάδα γυναίκα πρόεδρο».

-«Η επιλογή μιας γυναίκας στη θέση αυτή με γεμίζει χαρά και πιστεύω πως το έργο σας θα είναι γεμάτο δημιουργία και ευρηματικότητα»

-«Δίνετε ένα παράδειγμα σε εμάς τα κορίτσια να βάζουμε υψηλούς στόχους και να κυνηγάμε τα όνειρα μας».

Χαίρομαι, τους απάντησα, αν η εκλογή μου δίνει το μήνυμα σε όλα τα κορίτσια ότι και οι γυναίκες μπορούν να φθάσουν όπου ονειρεύονται, χωρίς εμπόδια λόγω του φύλου τους, μόνο με την αξία τους».

Πηγή: parapolitika.gr