«Με τον Αλέξη Παππά έχουμε συναντηθεί για 2 λεπτά, μόνο μια φορά, στο Μόντε Κάρλο», υποστηρίζει η Alessia Demetz.

H Alessia Demetz, η σύντροφος του Αλέξη Παππά, σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό, μίλησε για την ιδιότυπη σχέση τους. Αρχικά, η Alessia Demetz περιέγραψε πώς γνωρίστηκαν:

«Με τον Αλέξη έχουμε συναντηθεί για 2 λεπτά, μόνο μια φορά, στο Μόντε Κάρλο. Συναντηθήκαμε στις κυλιόμενες σκάλες εμπορικού κέντρου, ο ένας ανέβαινε ο άλλος κατέβαινε. Κοιταχτήκαμε, χαμογέλασε ο ένας στον άλλον, ήταν χημεία.

Κρατούσε ένα κουτί στα χέρια του. Ανεβαίνοντας πάνω άφησε το κουτί και κατέβηκε κάτω για να με βρει. Έτρεξε πίσω μου και φώναζε «Συγνώμη, συγγνώμη, θέλω να σου πω κάτι ένα λεπτό. Ήθελα οπωσδήποτε να σου μιλήσω γιατί αν δεν το έκανα θα το μετάνιωνα». Εγώ του είπα ότι είναι τρελός».

«Τον Δεκέμβριο ανταλλάξαμε τα τηλέφωνά μας και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε. Είχαμε το τηλέφωνο ανοιχτό και κοιμόμασταν όλη νύχτα μαζί. Είχαμε σχέση μέσω τηλεφώνου. Είχαμε πει ότι στις 25 Μαρτίου θα παντρευτούμε. Είναι κάτι το οποίο το αισθάνεσαι. Είναι σαν να τον ξέρω», τόνισε η Alessia Demetz.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι «Η παραγωγή του Survivor με ενημέρωσε ότι θα μπορώ να μιλήσω με τον Αλέξη σε 5 μέρες. Είμαι πολύ πιστή και περιμένω να τον γνωρίσω από κοντά».

Πηγή: parapolitika.gr