Ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού αποκάλυψε πώς έβλεπαν την Αλίκη οι φίλοι του, ποιο ήταν το αγαπημένο της φαγητό αλλά και μια άγνωστη πρόταση που είχε γίνει σε εκείνη

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε για τη μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην εκπομπή του Σάκη Ρουβά που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού αποκάλυψε πώς έβλεπαν την Αλίκη οι φίλοι του, ποιο ήταν το αγαπημένο της φαγητό αλλά και μια άγνωστη πρόταση που είχε γίνει σε εκείνη και στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, στο εξοχικό τους στον Θεολόγο.

«Γενικά η μάνα μου ήταν πολύ απλός άνθρωπος και σε έκανε να νιώσεις άνετα. Οι φίλοι μου στην αρχή ήταν λίγο μαγκωμένοι αλλά μετά την έβλεπαν άνετα όταν την έβλεπαν να γυρνά την κατσαρόλα και να ψήνει τα ψάρια και να μαγειρεύει. Αισθανόντουσαν άνετα!», είπε αρχικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και συνέχισε:

«Η Αλίκη στο χωριό δεν είχε καμία σχέση με αυτή τη γατούλα που βλέπεις στην τηλεόραση. Μαγείρευε, χόρευε, ήταν ο ορισμός του κεφιού. Της άρεσε να τρώει πολύ ψάρι. Εγώ έτρωγα συνέχεια κρέατα, μπριζόλα, πατάτες τηγανητές και αθλητική εφημερίδα. Στον Θεολόγο πήγαινα από μικρή ηλικία. Το σπίτι μας ήταν από τα πρώτα, ήταν δάσος, δεν υπήρχαν σπίτια.

Είχαν προτείνει τότε στη μάνα μου και στον πατέρα μου να αγοράσουν όλη την έκθεση και είπε η μάνα μου όχι. Και μετά από χρόνια σκεφτόμουν πως αν τα είχαν αγοράσει, αν είναι δυνατόν! Ο Θεολόγος έχει γίνει μια ολόκληρη πόλη».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: parapolitika.gr