Αλλάζουμε το παιχνίδι με το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου esports

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα των ePlayoff 2020 και η 3 η αγωνιστική έρχεται με πολλές εκπλήξεις για τους gamers ! Oι φίλοι του ποδοσφαίρου και των esports, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Τετάρτη 8 Απριλίου στις 19:30 μέσα από την επίσημη σελίδα του N ovasports.gr καθώς και το κανάλι του Novasports στο YouTube, την 3 η αγωνιστική του πρωταθλήματος ePlayoff2020 όπου και θα αναμετρηθούν, Piraeus EFC – Panathinaikos, ΑΕΚ – Aris καιToumba – Heraklion E S .

Να θυμίσουμε, ότι έξι ομάδες, AEK , Aris , Heraklion ES , Panathinaikos , Piraeus E . F . C . και Toumba , αγωνίζονται σε 10 αγωνιστικές με το σύστημα των Play Offs (3 αγώνες ανά αγωνιστική) με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος . Οι ομάδες αποτελούνται από 11 παίκτες και 1 προπονητή. Οι παίκτες θα αγωνίζονται κάθε Τετάρτη στις 19:30 με το πρόγραμμα των αγώνων να είναι προσαρμοσμένο στην κλήρωση των Play Offs του ελληνικού πρωταθλήματος.  Για πρώτη φορά μια διοργάνωση esports μεταδίδεται Live από τα μέσα μετάδοσης Novasports (WEB & YouTube). Το τουρνουά διοργανώνεται από την VGL eSports με τα κανάλια Novasports να αποτελούν τον επίσημο μεταδότη.

 

Ειδική ενότητα esports & ePlayoff2020 στο Novasports.gr 

Οι αγώνες θα πλαισιώνονται με Pre, Mixed & Post Game show στατιστικά, αποτελέσματα αγώνων και πολλές εκπλήξεις. Παράλληλα, θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις  με διάσημους gamers , μεταξύ αυτών και ποδοσφαιριστές, και όλα αυτά με τη σφραγίδα της καλύτερης δημοσιογραφικής ομάδας, αυτής των καναλιών Novasports. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας των φίλων που θα παρακολουθούν τις μεταδόσεις με τους σχολιαστές με σχόλια και παρεμβάσεις. Όλη η εξέλιξη του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα των αγώνων, αποτελέσματα, η βαθμολογία των ομάδων, στατιστικά στοιχεία, τα videos των αγώνων, η πορεία του πρωταθλήματος αλλά και πολλές σχετικές ειδήσεις θα βρίσκονται στη νέα ενότητα  https://www.novasports.gr/esports/eplayoff-2020

 

·        #MenoumeSpiti  #MenoumeParea

Πηγή: parapolitika.gr