Η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψή της στον συνεργάτη της φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση Απάντησε όμως ότι «είναι πολύ ωραίο αυτό που έχεις να το δίνεις».

Η Κατερίνα Καινούργιου ξάφνιασε με μια ερώτηση τον συνεργάτη της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Με αφορμή τη συνέντευξη του Πάρη Καρτσολιά στην εκπομπή της και τα λόγια του για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην πατρότητα.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψή της στον συνεργάτη της ότι θα γινόταν πολύ καλός μπαμπάς κι εκείνος με τη σειρά του, απάντησε θετικά τονίζοντας ότι «είναι πολύ ωραίο αυτό που έχεις να το δίνεις».

«Είμαι έτοιμος. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία», πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και αποκάλυψε ότι θα ήθελε ένα κοριτσάκι στη ζωή του.

Τότε η Κατερίνα, επίσης έτοιμη να γίνει μητέρα, τον άφησε άφωνο με την ατάκα της. «Αν αποειδούμε θες να κάνουμε μαζί ένα;» του είπε με πολύ χιούμορ φυσικά.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψή της στον συνεργάτη της φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.  Όλοι στο πάνελ γελάσανε, σχολιάζοντας την ατάκα της  Κατερίνας. «Πιστεύεις αλήθεια ότι θέλω να κάνω παιδί μαζί σου;» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου… κάνοντας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να μην μπορεί να απαντήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr