Το πιο διάσημο σπίτι μετά τον Λευκό Οίκο ήταν και… στοιχειωμένο.

Η έπαυλη του Playboy τα είχε όλα και αυτό το όλα περιλαμβάνει μέχρι και… φαντάσματα! Η βίλα του Χιου Χέφνερ είναι γνωστό πως έβριθε πολυτέλειας και ανέσεων για όσους φιλοξενούσε. Και δεν ήταν λίγα τα εντυπωσιακά «κουνελάκια» που έμεναν μόνιμα στην έπαυλη μαζί με τον Χέφνερ και το υπηρετικό προσωπικό. Το σπίτι του «Playboy» έκρυβε όμως κι άλλες παρουσίες, όπως αποκαλύπτεται, που το έκαναν όχι μόνο το σπίτι του έρωτα, αλλά και σπίτι των… πνευμάτων!

Η Μπριζίτ Μαρκουάρντ, πρώην «κουνελάκι» του «Playboy», διαβεβαιώνει πως εκτός από ζωντανές κουκλίτσες, το πιο διάσημο σπίτι μετά τον Λευκό Οίκο ήταν και… στοιχειωμένο. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως στο «Playboy Mansion» είχε παρατηρηθεί πολλές φορές μεταφυσική δραστηριότητα, ενώ και η ίδια είχε γίνει μάρτυρας μίας απρόσκλητης επισκέπτριας.

Είδε το πνεύμα μίας γυναίκας στο δωμάτιό της όπως διηγείται κι ανατριχιάζει ενθυμούμενη την τρομακτική εμπειρία που είχε στη «New York Post». «Την ώρα που ήμουν ξαπλωμένη, με την κολλητή μου και την αδελφή μου, είδα μπροστά από την ντουλάπα μου μία γυναίκα. Εμείς εκείνη την ώρα μιλούσαμε και χαζεύαμε στην τηλεόραση. Ξαφνικά, στρέφουμε τα μάτια μας στη γωνία και βλέπουμε τη γυναίκα αυτή να μας κοιτάζει. Όταν έστρεψα το βλέμμα μου αλλού και την έψαξα μετά, δεν ήταν πια εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας την «τρομακτική» παρουσία, ανέφερε πως ήταν πολύ αδύνατη, με σκούρα μακριά μαλλιά και πολύ άσπρο δέρμα. «Με είχε σοκάρει τόσο πολύ που θυμάμαι ακόμα τι φορούσε. Ένα άσπρο μπλουζάκι, πολύ πιο φαρδύ από το κανονικό και ξεβαμμένο μαύρο τζιν. Απλά στεκόταν εκεί και μας κοιτούσε έντονα».

Μάλιστα, η ίδια φαίνεται πως αναγνώρισε τη γυναίκα, αφού θυμάται ότι την είχε συναντήσει στο διαγωνισμό Playmate, λίγο πριν μπει στην έπαυλη ως «κουνελάκι» του «Playboy». «Τη θυμόμουν, ήταν η υπεύθυνη επικοινωνίας. Ήταν πολύ φιλική, κάτι σαν τη δεύτερη μητέρα μας, γνώριζε τα πάντα για τις γυναίκες και τα κατοικίδια. Ήταν υπέροχη. Λίγο καιρό αφού έφυγα από τον Χέφνερ, έμαθα ότι είχε πεθάνει από καρκίνο. Ήταν ανατριχιαστικό, όμως πλέον είμαι σίγουρη ότι ήταν εκείνη, ήρθε να διαπιστώσει πως είχα μπει στην έπαυλη», δήλωσε.

Το πρώην «κουνελάκι» και σταρ του ριάλιτι «Girls Next Door» εξήγησε πως δεν ήταν οι μόνες που είχαν αντιληφθεί ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ.

Πολλές ιστορίες φαντασμάτων είχαν ακουστεί ανά διαστήματα από τα κορίτσια που ζούσαν εκεί. Πόρτες άνοιγαν μόνες τους, κοπέλες βρίσκονταν ξαφνικά κλειδωμένες στα δωμάτιά τους, ακούγονταν βήματα από ορόφους που ήταν άδειοι και αυτές είναι λίγες μόνο από τις ιστορίες που έχουν γίνει γνωστές.

Πηγή: parapolitika.gr