Η διάσημη fitness και wellness expert μιλά για τα θέλω τους αλλά και τις φοβίες τους

Η Ελένη Πετρουλάκη,  μητέρα, σύζυγος και άψογη επαγγελματίας που συναναστρέφεται καθημερινά με δεκάδες γυναίκες, αποκαλύπτει τα θέλω  τους, τις φοβίες τους αλλά και όλα όσα της ζητούν ειδικά την περίοδο της καραντίνας!

Η διάσημη  fitness και expert και καθηγήτρια  φυσικής αγωγής, που τα τελευταία πέντε χρόνια είναι  ιδιοκτήτρια του oλιστικού κέντρου fitlab  που  αναλαμβάνει  την Ολική Μεταμόρφωση Σώματος  σε άντρες και γυναίκες, μιλά στην ON time και τη Σπυριδούλα Τριάντου για την μεγάλη αγκαλιά  που  δίνει η ίδια αλλά και δέχεται από όλες τις γυναίκες που πετυχαίνουν τον στόχο τους

«Ο εγκλεισμός στο σπίτι αλλά και οι νέες συνθήκες έχουν επιφέρει  αλλαγές και στην σχέση με το άλλο φύλο. Οι γυναίκες θέλουν να προσέξουν την εμφάνιση τους γιατί περνάνε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφο τους και θέλουν να είναι θελκτικές και επιθυμητές. Είναι λογικό πως μια γυναίκα δεν έχει το ίδιο σώμα στα 40 με αυτό που είχε στα 20 ή αυτό που θα έχει στα 60. Η ηλικία παίζει καθοριστικό ρόλο στις αλλαγές που παρουσιάζει το γυναικείο σώμα. Το σώμα της γυναίκας αλλάζει κατά μέσο όρο 31 φορές στη ζωή της»  δηλώνει και εξηγεί τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες

«Αυτό που ζητάνε περισσότερο από όλα τώρα στην καραντίνα είναι να νιώθουν καλά  στην ψυχολογία τους να έχουν ενέργεια, ευεξία. Έχω να διηγηθώ πολλές ιστορίες γυναικών. Έχω γίνει πια κάτι σαν ψυχολόγος. Υπάρχει βέβαια και η εμπιστοσύνη την οποία δεν έχω προδώσει ποτέ. Κάτι σαν ιατρικό απόρρητο. Μου λένε από το τι περνάνε στο σπίτι με τα παιδιά μέχρι το πως είναι η συζυγική σχέση τους.

Έχουν αγωνία να χάσουν γρήγορα τα κιλα, να νιώσουν όμορφα μήπως  και ο σύζυγος η ο σύντροφος τους αλλάξει και τις θέλει πιο πολύ και δεν χρειάζεται πια να κλείνουν το φως για να μην δουν οι άντρες ότι έχουν πάρει βάρος» δηλώνει η Ελένη Πετρουλάκη  η οποία τονίζει πως οι γυναίκες βρίσκουν ευκαιρία να χάσου κιλά τώρα που είναι στο σπίτι  ενώ αποκαλύπτει πως «Έχουν συμβεί και ευτράπελα του στυλ να έρχεται η γυναίκα χωρίς να γνωρίζει ο σύζυγος και να κρύβεται μέχρι και χωρισμένοι άντρες που θέλουν να ξανανιώσουν όπως λένε. Κοινός παρονομαστής η αλλαγή στο σώμα» ολοκληρώνει. 

Πηγή: parapolitika.gr