«Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους», απαντάει η γνωστή τραγουδίστρια

Το πρωί της Τρίτης, η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη συνάντησε στα παρασκήνια του House of fame την Ελένη Φουρέιρα.

Η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσίαστρια μίλησε για τον νέο της αυτό ρόλο στην Ακαδημία ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί ανά καιρούς.

«Ήταν η πανδημία λόγος να πω ναι στην πρόταση για το House of fame. Δεν θα μπορούσα σε άλλη περίπτωση να έχω πει το ναι. Θα ήταν κάτι το οποίο μπορεί να το έκανα πολύ αργότερα ή μπορεί και καθόλου. Δεν ξέρω. Πραγματικά, όμως, χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα γιατί πέρασα και πολύ ωραία τις Παρασκευές μου και δοκιμάστηκα σε κάτι το οποίο δεν με φανταζόμουν. Και live κιόλας», δήλωσε και συνέχισε:

«Όλα με φόβισαν και έχω άγχος κάθε φορά που βγαίνω γιατί είναι live. Όταν κάνεις κάτι πρώτη φορά και το κάνεις live καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όπως είναι δύσκολο να συνδυάσεις το ακουστικό και να έχεις κάποια γραμμένα πράγματα απέναντι που πρέπει να τα πεις. Είναι πρωτόγνωρα για μένα. Πάντα είχα αρνητικά σχόλια και πάρα πολύ θετικά. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους οπότε ξεκινάμε από εκεί… Είμαι μια χαρά με αυτό», κατέληξε η Ελένη Φουρέιρα.

Πηγή: parapolitika.gr