Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός, η Νάνσυ Αντωνίου, ο Παναγής Τζρτζάτος και ο Νίκος Καλούδης, καθημερινά μας κρατούν συντροφιά το πρωί μέσω της συχνότητας του Sfera 102,2.

Πρόσφατα, η πρωινή ραδιοφωνική παρέα αποφάσισε να δημιουργήσει ένα… επίκαιρο τραγούδι-μήνυμα, προκειμένου να παροτρύνουν τους ακροτές τους και όχι μόνο να πλένουν τα χέρια μας για να προστατευτούμε από τον κοροναϊο. «Τα χεράκια θα πλύνω» είναι ο τίτλος του τραγουδιού, σε μουσική του Γιώργου Λιανού και στίχους του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το οποίο κατά βάση απευθύνεται στα παιδιά (αλλά καλό θα είναι να ακούσουν και κάποιοι μεγάλοι).

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ζητώντας από όλους να το μάθουν απέξω και την ώρα που πλένουν τα χέρια τους να το τραγουδάνε.

«ΠΡΩΙΝΟ SFERA – «Tα χεράκια θα πλύνω» . Ένα τραγούδι που το φτιάξαμε όλοι μαζί εδώ στο πρωινό του Sfera με πολύ αγάπη για μικρούς και μεγάλους… μπορείτε να το βρείτε στο youtube με τον τίτλο “Τα χεράκια θα πλύνω» και να μάθετε να το τραγουδάτε με τα παιδιά σας ώστε να μην βαριούνται να πλένουν τα χέρακια τους 20 δευτερόλεπτα άλλα αντιθέτως να το κάνουν και με τεράστια χαρά… στείλτε το παντού!!!!» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε.

Πηγή: parapolitika.gr