Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνά, τους φόβους και τις ανησυχίες του, καθώς νοσεί με κοροναϊό

Ο γνωστός κι αγαπημένος παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου
, βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει και εκμυστηρεύτηκε τους φόβους και τις ανησυχίες του, καθώς όπως εξήγησε, η παχυσαρκία επιβαρύνει την κατάσταση.

Συγκεκριμένα είπε: «Τα πράγματα είναι δύσκολα τις πρώτες ώρες, γιατί γίνεται μία μάχη μέσα σου για το τι είναι αυτό που έχει συμβεί, η αγωνία είναι μεγάλη. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια. Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα».

Και συνέχισε: «Το στενάχωρο είναι ότι κάνεις έναν ολόκληρο αγώνα για το οξυγόνο σου, προκειμένου να καταφέρεις να αναπνεύσεις, γιατί πονάει όλο σου το σώμα. Είναι το άγχος μη σου συμβεί κάτι και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ξαναδείς, να μη βγεις από το νοσοκομείο. Δεν είμαι τρομολάγνος. Σκέφτομαι αν συμβεί κάτι άσχημο, έχω προλάβει να τους χαιρετήσω όλους;».

«Και το ξαναλέω και λόγω της παχυσαρκίας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο θέμα των κιλών, όλο αυτό το πράγμα επιβαρύνει πάρα πολύ. Σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω. Την δεύτερη δόση την έκανα τον Ιούλιο στην Ρόδο. Αν δεν το είχα κάνει, μου λένε οι γιατροί ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα» τόνισε ο ίδιος.

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξήγησε ακόμα ότι το τελευταίο γύρισμα του «The 2Night Show» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και ενώ πάντα πριν από κάθε γυρίσματα κάνουν τεστ, αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είχε βγει θετικό, καθώς ίσως είχε χαμηλό ιικό φορτίο. Πάντως, τα γυρίσματα του σόου έχουν προς το παρόν σταματήσει.

Πηγή: parapolitika.gr