Στα 500 εμβληματικά σημεία παγκοσμίως τα οποία διατίθενται στη λειτουργία, περιλαμβάνεται η Ακρόπολη, με εποπτική εικόνα βέβαια από τον Παρθενώνα, το Ερέχθειο και το Θέατρο του Διονύσου.

Η υπηρεσία Immersive View του Google Maps επεκτείνεται σε νέες πόλεις και αξιοθέατα – ορόσημα, με την Αθήνα να έχει την… τιμητική της. Ήρθε να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης εξερευνά μια πόλη.

Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη για να συγχωνεύσει δισεκατομμύρια εικόνες, η υπηρεσία Immersive View του Google Maps δημιουργεί μια πολυδιάστατη απεικόνιση  του κόσμου με αξιόπιστες πληροφορίες που τοποθετούνται από πάνω.

Από σήμερα (21/06), το Immersive Viewείναι σε τέσσερις νέες πόλεις: Άμστερνταμ, Δουβλίνο, Φλωρεντία και Βενετία – και το επεκτείνεται σε περισσότερα από 500 εμβληματικά μέρη  του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων σημαντικών σημείων στην Αθήνα. Στα 500 εμβληματικά σημεία παγκοσμίως τα οποία διατίθενται στη λειτουργία, περιλαμβάνεται η Ακρόπολη, με εποπτική εικόνα βέβαια από τον Παρθενώνα, το Ερέχθειο και το Θέατρο του Διονύσου.

google_Maps_ImerseView1

Απλώς, αναζητήστε το στους χάρτες Google στο κινητό σας τηλέφωνο και πατήστε στο πρώτο βίντεο για να “πετάξετε” εικονικά πάνω από το κτίριο και να ανακαλύψετε κοντινά μέρη. Μπορείτε να φτάσετε έτσι μέχρι την Ακρόπολη, να δείτε τον Παρθενώνα, το Ερέχθειο και το Θέατρο του Διονύσου.

Στη συνέχεια μπορείτε να κατηφορίσετε προς την Πύλη του Αδριανού και το ναό του Ολυμπίου Διός ή να δείτε το Ηρώδειο έτοιμο να φιλοξενήσει μια παράσταση, Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ή να κάνετε μια στάση στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Με το slider της ώρας, μπορείτε να δείτε πώς θα είναι ο καιρός και το φυσικό φως σε διαφορετικές ώρες της ημέρας και πόσος κόσμος αναμένεται εκεί, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε ό,τι χρειάζεστε εκ των προτέρων.

Δείτε εικόνες από τη νέα υπηρεσία: 

 

Πηγή: parapolitika.gr