«Τα παιδιά που μπουν στο GNTM, πρέπει να ξέρουν το λόγο που θέλουν να μπουν. Δεν με τρόμαξε η δημοσιότητα που πήρε η σχέση μου. Δεν ήθελα να προβληθεί η προσωπική μου ζωή στο GNTM. Μπήκα σε ένα ριάλιτι που έχει σχέση με τη μόδα. Χωρίσαμε μετά το GNTM, πλέον μιλάμε και θέλω το καλό του»

Η Ίλντα Κρόνι, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το GNTM μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και αναφέρθηκε πρώτη φορά στην περιπέτειά της με τον κοροναϊό. 

«Τα παιδιά που μπουν στο GNTM, πρέπει να ξέρουν το λόγο που θέλουν να μπουν. Δεν με τρόμαξε η δημοσιότητα που πήρε η σχέση μου. Δεν ήθελα να προβληθεί η προσωπική μου ζωή στο GNTM. Μπήκα σε ένα ριάλιτι που έχει σχέση με τη μόδα. Χωρίσαμε μετά το GNTM, πλέον μιλάμε και θέλω το καλό του», είπε αρχικά η Ίλντα Κρόνι.

«Ήταν λίγο δύσκολα με τον κορονοϊό, νόσησα κι εγώ, έχασα τη γεύση μου, δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα. Έτρωγα σκόρδο για κάποιες μέρες για να μην εξελιχθεί, να μην έχω πυρετό, να μην έχω κάτι άλλο… Δεν ξέρω αν όντως βοήθησε το σκόρδο, αλλά ήταν μια θεραπεία που την χρησιμοποιούσαν πολλά άτομα».

Πηγή: parapolitika.gr