Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο της Δευτέρας στο GNTM.

Τα δέκα αγόρια και δέκα κορίτσια πόζαραν… όπως τα γέννησε η μαμά τους μπροστά στην κριτική επιτροπή, τους συντελεστές αλλά και τους συμπαίκτες τους. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι τόσο στα social media όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές που μίλησαν με αρνητικά σχόλια για την γυμνή δοκιμασία του reality μόδας.

Πριν λίγες ώρες, ο Κοσμάς Κουμιανός ο οποίος ήταν ο φωτογράφος της γυμνής φωτογράφισης) θέλησε να τοποθετηθεί και εκείνος δημόσια, με μια μακροσκελής ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: “#GNTM και γυμνό σώμα. Φέτος είχα την χαρά αλλά και την τιμή να συμμετάσχω στο ελληνικό #GNTM για ακόμη μια χρονιά. Η χαρά και η τιμή αναφέρονται στους συνεργάτες της εκπομπής αλλά και στον θεσμό αυτό καθαυτό για πολλούς λόγους καθώς κάθε χρονιά η ζωή μας έχει προκλήσεις που είτε παρουσιάζονται μπροστά μας είτε τις παρουσιάζουμε εμείς. Δεν υπάρχει ωραιότερο «θέμα» στη ζωή από το ανθρώπινο σώμα.

Είναι αυτό το δώρο που μας δίνεται κατά τη γέννησή μας και που μας ακολουθεί σε ολόκληρη τη ζωή μας. Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε ή να αισθανόμαστε άσχημα ή άβολα και αυτό δεν αφορά μόνο τα μοντέλα – μας αφορά όλους. Μέσα σε αυτές τις «μόνιμες κατοικίες μας», τα σώματά μας, αντιλαμβανόμαστε, αισθανόμαστε, ερωτευόμαστε, εκνευριζόμαστε, φλερτάρουμε, κερδίζουμε, χάνουμε, ΖΟΥΜΕ. Οφείλουμε να προσέχουμε λοιπόν αυτά «τα σπίτια», να μην τα κρίνουμε αυστηρά, να μην τα μαστιγώνουμε, να μην τα μαλώνουμε αλλά να τα βοηθάμε να εξελιχθούν παράλληλα με μας.

Το γυμνό για εμένα συμβολίζει την αλήθεια. Το γυμνό σώμα αντιστοίχως συμβολίζει έναν λευκό καμβά, ένα άγραφο βιβλίο πάνω στο οποίο μπορούμε να ζωγραφίσουμε και να γράψουμε ό,τι θέλουμε και αυτό περιέχει μέρος της αλήθειας μας. Το γυμνό συμβολίζει την προσωπική αλήθεια του καθενός, όποια κι αν είναι αυτή. Αυτό είδα σε αυτούς τους ανθρώπους που φωτογράφισα και αυτό μου έδειξαν. Εις άλλα με υγεία”.

Πηγή: parapolitika.gr