«Δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου. Εγώ φταίω, μόνο εγώ» τόνισε μπροστά στην κάμερα.

Στο πρώτο «πλατό» του GNTM βρέθηκαν, το βράδυ της Τρίτης, οι 20 διαγωνιζόμενοι του φετινού κύκλου μετά την ολοκλήρωση της πρώτης απαιτητικής φωτογράφισης.

Η ιδιαίτερη και συναρπαστική διπλή φωτογράφηση για την καμπάνια «Είμαι εδώ για να μείνω» αποκάλυψε πολλά για τα φιλόδοξα μοντέλα καθώς, παρά τις αρχικές προβλέψεις, όλοι φάνηκαν πως είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι.

Έτσι, στο επεισόδιο της Τρίτης, τα δέκα αγόρια και τα δέκα κορίτσια βρέθηκαν για πρώτη φορά απέναντι στους 4 κριτές. Δηλαδή τους Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό, Ζενεβιέβ Μαζαρί προκειμένου να α κριθούν για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους και την γυμνή τους αλήθεια.

Ποιοι κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν το φακό – με και χωρίς ρούχα – και ποιοι εγκλωβίστηκαν στις προσωπικές τους αναστολές;

Ύστερα από μια δύσκολη διαδικασία επιλογής από την κριτική επιτροπή του προσώπου που θα αποχωρήσει πρώτο από το φετινό GNTM, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το αποτέλεσμα στους διαγωνιζόμενους. Και εκείνη που άνοιξε πρώτη την πόρτα της εξόδου με κλάματα στα μάτια ήταν η Χρύσα Καβράκη!

«Δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου εκείνη τη στιγμή. Εγώ φταίω, μόνο εγώ. Απλά είχα προσπαθήσει πάρα πολύ και στα προηγούμενα στάδια και είχα αφήσει πολλά άλλα πράγματα. Θα προσπαθήσω, όμως, και μόνη μου απ’ έξω χωρίς αυτό» τόνισε η Χρύσα Καβράκη βουρκωμένη στην κάμερα του GNTM. «Με κάποια πρόσωπα έχουμε δεθεί πολύ και θα μου λείψουν πολύ».

Πηγή: parapolitika.gr