Μετά το σάλο που ξέσπασε υποστηρίζει ότι ποτέ δεν δήλωσε «ψυχολόγος»

Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί η «ψυχολόγος» της Κάρολαιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, που μετά τις δηλώσεις της για την επαγγελματική σχέση που είχε με την 20χρονη κοπέλα, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Πολλοί πάντως δεν γνωρίζουν ακόμη ότι η Μυλώνοπούλου ήταν και υποψήφια ευρωβουλευτής.

 Η Ελένη Μυλωνοπούλου έχει δεχθεί έντονη κριτική, με τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων να ζητά να καταθέσει το πτυχίο της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και την ίδια τη Μυλωνοπούλου να υποστηρίζει τελικά ότι «ποτέ δεν είπε πως είναι ψυχολόγος».

 Στη συνέχεια και μετά τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, «άδειασε» τη σύμβουλο υγείας της αδικοχαμένης Καρολάιν και η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής, η οποία, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι «η κυρία Μυλωνοπούλου δεν ήταν και δεν είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής».

 Ωστόσο, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι η Ελένη Μυλωνοπούλου έχει και πολιτική δράση.

 Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, έχει υπάρξει και υποψήφια ευρωβουλευτής.

  

Συγκεκριμένα, ήταν υποψήφια με το κόμμα «Νέα Ελληνική Ορμή» της Κατερίνας Παπακώστα και διεκδικούσε μία θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το εν λόγω κόμμα, πάντως, δεν συγκέντρωσε το απαραίτητο ποσοστό, ώστε να εκλέξει ευρωβουλευτή.

Πηγή: parapolitika.gr