Τι έγραψε στο facebook

Με τον Παναγιώτη Φασούλα συντάχθηκε ο Νίκος Γκάλης, ενόψει των εκλογών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ ενημέρωσε μέσω των social media ότι συζήτησε με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική για την επόμενη μέρα του μπάσκετ στη χώρα μας και μάλιστα έδωσαν τα χέρια για κοινή πορεία, αυτή το φορά εκτός των παρκέ.

Εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της ΕΟΚ ο Παναγιώτης Φασούλας, τη θέση του επίτιμου θα αναλάβει ο «τεράστιος» Nick the Greek, που μεγαλούργησε στο Ευρωμπάσκετ του 1987 και όχι μόνο.

«Το κοινό μας όραμα»

Στην ανάρτησή του, ο Νίκος Γκάλης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ».

Πηγή: parapolitika.gr