Το σούπερ γραμμωμένο κορμί της δεν περνάει απαρατήρητο

Στα 40 της η Gisele Bündchen επιβεβαιώνει πως ο τίτλος ενός super model δεν χάνεται με το πέρασμα του χρόνου αλλά «ανθίζει» με περισσότερη χάρη.

Η Βραζιλιάνα καλλονή ταύτισε το όνομά της με τις πασαρέλες και συνεχίζει να διαγράφει μία από τις πιο επιτυχημένες καριέρες στο μόντελινγκ παρότι έχουμε να τη δούμε στα catwalks από το 2015. Άλλωστε, η ίδια έχει δηλώσει παλαιότερα πως «θα αποσυρθώ μόνο την ημέρα που θα πεθάνω».

Στην τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media τα λόγια είναι περιττά αφού η εικόνα μιλά από μόνη της. Διανύοντας την 5η δεκαετία της ζωής η Gisele εντυπωσιάζει για άλλη μία φορά με το καλογραμμωμένο κορμί της και τους κοιλιακούς της μέσα στο σέξι καφέ με λεοπάρ μαγιό της.

Για εκείνη ο χρόνος δεν είναι εχθρός αλλά φίλος και βιώνει τις αλλαγές που έρχονται μόνο με θετικά συναισθήματα:

«Όταν βλέπω αυτές τις αλλαγές και βλέπω μια αντανάκλαση όλων των χρόνων που έχω ζήσει μέχρι στιγμής, έχω μια απίστευτη αίσθηση ευγνωμοσύνης. Καθώς μεγάλωνα, απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα μου και νιώθω ευγνωμοσύνη για την κάθε εμπειρία και τον κάθε χρόνο της ζωής μου μέχρι στιγμής», είχε πει παλαιότερα στο People.

Πηγή: parapolitika.gr