Τι αποκαλύπτει πρώην αξιωματούχος της μυστικής υπερησίας

Οι «υπερδυνάμεις» του Γιούρι Γκέλερ φαίνεται να επιβεβαιώθηκαν από έναν πρώην αξιωματικό της CIA, ο οποίος αποκάλυψε στην Daily Star πως ο Ισραηλινός όντως έχει ειδικές δυνάμεις και δεν είναι απλά ένας ταχυδακτυλουργός.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αξιωματούχος της CIA, χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του, παραδέχτηκε ξεκάθαρα, ότι το ταλέντο του Γιούρι Γκέλερ είναι πραγματικό.

Μάλιστα, η CIA στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει πως έχει υποβάλει σε συγκεκριμένα πειράματα από τα οποία έβγαλε συμπεράσματα σχετικά με «μεταφυσική ικανότητα».

«Υπήρχαν αρκετά πειράματα που ξέφευγαν από το τυχαίο», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο διευκρινίζει, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες, πως το φαινόμενο των υπερδυνάμεων είναι σποραδικό και σε μικρή κλίματα οπότε δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί περαιτέρω σε στρατιωτικά προγράμματα.

Σημειώνεται ότι τα πειράματα πάνω στον Γκέλερ, ονομάστηκαν Stargate Project.

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη συνέντευξη στην Daily Star, ο Ισραηλινο-Βρετανός ταχυδαχτυλουργός είχε ισχυριστεί πως συνεργάστηκε με τη μυστική υπηρεσία και πώς βοήθησε, χωρίς να αποκαλύπτει πως τον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, να κερδίσει τις βρετανικές εκλογές το 2019.

Πηγή: parapolitika.gr