Ο Σέρχιο Γιουλ εξήγησε τους λόγους που ξέσπασε σε κλάματα αμέσως μετά την κατάκτηση του Super Cuo από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Super Cup Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έχοντας ως τεράστιο πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος μετά τη λήξη του ματς ξέσπασε σε κλάματα αφού επέστρεψε από έναν ακόμα σοβαρό τραυματισμό.

Ο Ισπανός γκαρντ μιλώντας για τους λόγους που άφησε ελεύθερα τα συναισθήματά του ανέφερε πως αγαπά το μπάσκετ, και πως ποτέ δεν ξέρεις αν είσαι ξανά έτοιμος να βοηθήσεις την ομάδα σου.

Οι δηλώσεις του Σέρχιο Γιουλ

«Είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ, και στο τέλος κάθε ματς είναι μια διαφορετική ιστορία. Υπάρχουν πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, είναι ακόμα νωρίς, αλλά η δουλειά και η προσπάθεια ήταν τεράστιο κομμάτι στο να ξεκινήσουμε καλά τη χρονιά, με έναν τίτλο.

Σωματικά νιώθω καλά, το σημαντικό όμως ήταν ότι βοήθησαν την ομάδα. Τη στιγμή που το παιχνίδι τελείωσε, τα συναισθήματά μου απελευθερώθηκαν επειδή είχα μια εγχείρηση στο γόνατό μου. Υπέφερα από πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς, αλλά τώρα έπαιξα ένα σημαντικό ματς.

Επομένως, είμαι καλά, το να βοηθήσω την ομάδα ήταν πολύ συναισθηματικό για μένα. Ως εκ τούτου δεν μπόρεσα να ελέγξω τη χαρά και τα συναισθήματά μου. Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για τον λιγότερο σημαντικό τίτλο της σεζόν, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το ματς.

Το να νικάς είναι σημαντικό. Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα, είχα αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς, και αγαπώ το μπάσκετ. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι ξανά έτοιμος να βοηθήσεις την ομάδα σου ξανά».

Πηγή: parapolitika.gr