Η παρουσιάστρια του Αlpha προτίμησε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία της μητέρας της την οποία συνόδευσε με ένα άκρως ιδιαίτερο και συγκινητικό κείμενο που εξηγούσε πόσο την αγαπά

Με τρυφερές ευχές, αναρτήσεις, φωτογραφίες από μαμάδες και όμορφα λόγια γέμισαν οι αρχικές σελίδες των social media με αφορμή τη γιορτή τη μητέρας.

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν ευχηθούν στη μητέρα τους ήταν και η Ναταλία Γερμανού η οποία όπως είναι γνωστό της έχει τεράστια αδυναμία.

Η παρουσιάστρια του Αlpha προτίμησε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία της μητέρας της την οποία συνόδευσε με ένα άκρως ιδιαίτερο και συγκινητικό κείμενο που εξηγούσε πόσο την αγαπά, ότι δεν την αλλάζει με καμία παρά το γεγονός ότι παλαιότερα δεν την καταλάβαινε το ίδιο.

Δείτε την ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

«Απ τα χεράκια σου δεν έφαγα ποτέ σπανακόπιτα, γεμιστά η κουλουράκια. Ήσουν δεν ήσουν 20 χρονών κορίτσι όταν γεννήθηκα και όχι, ποτέ δεν ήσουν η «κλασσική μαμά». Όμως μου έμαθες τόσα άλλα πράγματα. Μου άνοιξες ορίζοντες. Σε καμάρωνα πάντα που όλοι σε κοίταζαν και σε χάζευαν.. Τώρα σε καμαρώνω το ίδιο. Τώρα πια, σε καταλαβαίνω κι όλας, πιο μικρή δεν μπορούσα. Σ αγαπώ υπέροχη Εριέττα μου! Μητέρα που δεν σ αλλάζω με καμμιά» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ναταλία Γερμανού.

Πηγή: parapolitika.gr