Ο Γιώργος Τσαλίκης πέταξε το καρφάκι του στην Κατερίνα Καινούργιου για την στήριξη στον Γρηγόρη Γουντάρα που ήταν συνεργάτης της, και η απάντηση της παρουσιάστριας.

Τον Γιώργο Τσαλίκη επισκέφθηκε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Σπύρος Κεραμίδας προκειμένου να μάθουν αν ισχύει πως ο ΣΚΑΪ έχει ρίξει γέφυρες επικοινωνίας μαζί του προκειμένου να λύσουν εξωδικαστικά τις διαφορές τους και να αναλάβει μια θέση στην κριτική επιτροπή του «Masked Singer».

Ο τραγουδιστής μιλώντας λοιπόν στην κάμερα της εκπομπής έριξε και τα καρφιά του στην Κατερίνα Καινούργιου για τη στήριξη που έχει δείξει στον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Δείτε ακόμη: Φήμες θέλουν να έχουν χωρίσει ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλη (Βίντεο)

«Επειδή δε φοράω μάσκα, θα σου πω ότι εγώ μιλάω μόνο όταν είναι κάτι επίσημο και είναι επιβεβαιωμένο. Εμένα μου αρέσει πάντοτε ο τρόπος να είναι σωστός.

Περισσότερο με χαλάει ο τρόπος να είναι κακός. Αν ο τρόπος φτιάξει όλα μπορούν να γίνουν, αν φτιάξει ο τρόπος. Ελπίζω όταν παίξετε αυτό το θέμα να μη στέλνει πάλι η Κατερίνα φιλιά στον Γκουντάρα.

Είναι φίλοι, το καταλαβαίνω αλλά όταν παίζεις δηλώσεις μου σε μια εκπομπή την οποία έχω στηρίξει. Ξέρουμε τους φίλους σου, δε χρειάζεται όταν παίζεις δηλώσεις μου να στέλνεις φιλιά στον Γκουντάρα.

Δηλαδή εντάξει, φτάνει. Κατερίνα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Γκουνταράκο μου, φιλιά» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Εντάξει, δεν ξαναστέλνω φιλιά στον Γκουντάρα. Εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ τον Γιώργο και όσες φορές του έχουμε ζητήσει να έρθει πραγματικά ήταν εδώ και με έχει στηρίξει και σε κάτι άλλο που δεν το ξεχνώ.

Είχε γίνει ένα θεματάκι κάπου, όχι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά ο Γιώργος είχε μπει μπροστά και είχε λυθεί. Το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό, σημαίνει ότι είναι σωστός άνθρωπος.

Τώρα, τον βλέπω λίγο πιο διαλλακτικό. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είχε άδικο ο Γιώργος στον τρόπο προσέγγισης.

Και δίκιο είχε έτσι όπως του φέρθηκαν και τον είχα στηρίξει πολύ. Απλά, επειδή ήξερα – και μπροστά στον Γρηγόρη Γκουντάρα τον είχα στηρίξει – ο Γρηγόρης δεν είχε σχέση, δεν φταίει που ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να δώσει την εκπομπή σε εκείνον.

Είμαι σίγουρη ότι και ο Γιώργος αν κάτσει να το σκεφτεί το ίδιο θα πει…» είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr