«Μου έχει στοιχίσει πολύ ακριβά ο αυθορμητισμός μου»

Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο συνθέτης και στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, έρχεται στο OPEN, με την εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα». Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!»!

«Έχω πάρα πολύ άγχος. Έχω πολλά χρόνια να το νιώσω αυτό το πράγμα. Κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή τρέμουν τα πόδια μου. Ο πρώτος μου καλεσμένος είναι οικογένειά μου, και είναι ο Αντώνης Ρέμος», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει πολύ χιούμορ, είναι πολύ καλή και μακάρι να είναι η παρουσιάστρια του X-Factor. Συζητάω για κριτής στο X-Factor, αλλά το μυαλό μου είναι εδώ, σε αυτή την εκπομπή στο “Ένα τραγούδι ακόμα”», σχολίασε.

«Δεν κρατάω κακία σε κανέναν που δε με σεβάστηκε. Ελπίζω να μην κρατάνε κακία και αυτά τα παιδιά σε εμένα. Από τον αυθορμητισμό μου έχω πει πολλά πράγματα με λάθος τρόπο. Μου έχει στοιχίσει πολύ ακριβά ο αυθορμητισμός μου. Πρέπει να μαζέψω λίγο το γλώσσα μου. Λυπάμαι που αυτός ο αυθορμητισμός μου στεναχώρησε τη μάνα του Παντελή Παντελίδη. Πραγματικά λυπάμαι», τόνισε κλείνοντας ο Γιώργος Θεοφάνους.

Πηγή: parapolitika.gr