Ο Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό της μητέρας του και στον χωρισμό του

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης άνοιξε την καρδιά του, για πρώτη φορά, μετά τον χωρισμό με την σύζυγό του Μαρίνα, και μίλησε για τις στιγμές που σημάδεψαν την προσωπική του ζωή, αλλά και τον αγώνα του δίπλα στους συνανθρώπους του.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε τόσο στην μητέρα του που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε για να μεγαλώσει τα παιδιά της μόνη της. «Μου λείπει η μητέρα μου στην καθημερινότητα. Προφανώς στα δύσκολα δεν έχω το χρόνο να σκεφτώ, έχω το χρόνο να δράσω. Η μητέρα μου ήταν ηρωίδα μάνα. Αγωνίστηκε να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά και έφερε στην κοινωνία δύο επιστήμονες κάτι που δεν ήταν αυτονόητο».

 Η σχέση του με τον γιό του

Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε και για τη σχέση του με το γιο του. «Έχουμε ήδη μια φιλική σχέση, είναι αυστηρός κριτής και καλά κάνει. Έφυγα από το κομμάτι από το να κρίνω και να νουθετώ και είμαστε στο κομμάτι που μας κρίνει. Καθημερινά βρισκόμαστε σε μια γόνιμη επικοινωνία και επαφή που και τον γεμίζει και μας γεμίσει».

  Θέλω να σέβονται την προσωπική μου ζωή

Ο Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό του με την Μαρίνα Πατούλη τονίζοντας ότι θέλει να σέβονται την προσωπική του ζωή όπως κάνει και εκείνος.

 «Από τη φύση μου είμαι εσωστρεφής. Μοιράζομαι κάποιες στιγμές με τους καλούς φίλους αλλά όχι τα προσωπικά ζητήματα, αυτά τα χειρίζομαι αποκλειστικά μόνος. Τους σέβομαι όλους και θέλω όλοι να σεβαστούν την προσωπική μας ζωή» είπε ο ίδιος και συμπλήρωσε

 Σεβασμός, αγάπη και θέλεις πάντα να είναι καλά.

 Όσον αφορά το ζήτημα της συνεπιμέλειας ο κ. Πατούλης τόνισε: «Επειδή είχα περάσει με τη μητέρα μου δύσκολα, αντιλαμβάνεστε ότι εκείνη την περίοδο η μητέρα ήταν και πατέρας για εμάς. Το παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς είτε αυτοί είναι μαζί ή χώρια. Μέσα σε μια ήρεμη σχέση που δεν θα επηρεάσει σε τίποτα το μέλλον του παιδιού».

 Αν έγραφα βιβλίο για τη ζωή μου θα ήταν μέσα και η Μαρίνα

Ο Γιώργος Πατούλης κλήθηκε να απαντήσει και στο ποιους θα συμπεριλάμβανε στο βιβλίο της ζωής του.

 «Σίγουρα υπήρξαν στη ζωή μου πολλοί άνθρωποι που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Η μητέρα μου, οι άνθρωποι που βρέθηκαν μαζί μου και περάσαμε πολλά χρόνια μαζί, όπως και η Μαρίνα και άλλοι άνθρωποι στο πέρασμά μου» τόνισε και συνέχισε: «Το σημαντικότερο από τα μαθήματα είναι να μην ξαναγίνονται τα ίδια λάθη. Δεν ξέρω αν έχω πάρει το μεγαλύτερο μάθημα στη ζωή μου, αλλά έχω πάρει αρκετά».

 Κλείνοντας ο Περιφερειάρχης Αττικής ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έχει εγκαταλείψει τα καθήκοντά του. «Πρέπει να είμαι μπροστά και να δίνω τη μάχη μέχρι τέλους για το καλό τον συμπολιτών μου» ανέφερε.

Πηγή: parapolitika.gr