Ο ηθοποιός το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου είχε μεταφερθεί στο Τζάνειο στη μονάδα εμφραγμάτων

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στο Πρω1νό του ANT1 διαβεβαιώνοντας πως πλέον όλα είναι καλά με την υγεία του.

Ο ηθοποιός το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου είχε μεταφερθεί στο Τζάνειο στην μονάδα εμφραγμάτων όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική με stent, παίρνοντας στην συνέχεια εξιτήριο.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αποκάλυψε στην Φαίη Σκορδά πώς είναι σήμερα, αναφέρθηκε στα συγκινητικά μηνύματα του κόσμου, αλλά και στον κλάδο των καλλιτεχνών που έχει πληγεί από την πανδημία.

«Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί εισέπραξα μια αντίδραση ενός κόσμου που με συγκίνησε πολύ που ενδιαφέρθηκε για αυτό που έπαθα. Διαπίστωσα ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή που είναι της τάξης των πενήντα χρόνων, έγινε κάτι και είχε μια απήχηση και κάποιοι άνθρωποι πέρασαν καλά. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι κάτι προσφέρεις και ένιωσα πραγματικά συγκινημένος για όλη αυτή την ιστορία και διαπίστωσα γιατί οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν περισσότερα πράγματα για σένα. Θεωρούν ότι είστε φίλοι, παρέα. Και στην παρέα σου λες πέντε πράγματα παραπάνω. Αυτό που θεωρείται μια παρέα, λείπει αυτή τη στιγμή και μπαίνει πιο μέσα και ρωτάει αν παντρεύτηκε, χώρισε, έκανε παιδιά κλπ. Όλο αυτό δεν έχει σχέση με κλειδαρότρυπα και περιέργεια ή ότι είμαστε ένας κλάδος – χώρος που είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε, αλλά πραγματικά επειδή οι άνθρωποι μας αγαπούν και μας θεωρούν παρέα τους και δικούς τους ανθρώπους, νιώθουν την ανάγκη να μάθουν πέντε πράγματα παραπάνω και είναι πολύ συγκινητικό όλο αυτό. Είμαι καλά τώρα. Το αυτοκίνητο είναι παλιό, αλλά συνεχίζει να δουλεύει με ανταλλακτικά» ανέφερε ο ηθοποιός σχετικά με την περιπέτεια με την υγεία του.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Πηγή: parapolitika.gr