Όσα εκμυστηρεύτηκε ο Γιώργος Καράβας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στο «The 2night Show» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καράβας, το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Το γνωστό μοντέλο και coach στο GNTM αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη του πορεία στον χώρο του μόντελινγκ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καράβας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω να απαντήσω γιατί τα κατάφερα. Είχα σίγουρα επιμονή και υπομονή.

Ηττημένος σε αυτή τη δουλειά γυρνάς πίσω τις περισσότερες φορές. Το πόσο θα σκληραγωγηθείς και θα επιμείνεις σε αυτό που θέλεις να καταφέρεις έγκειται στην ψυχοσύνθεση σου.

Δεν σου κρύβω έκλαψα αρκετές φορές, στεναχωρήθηκα αρκετές φορές, αμφέβαλα για τον εαυτό μου ακόμα περισσότερες φορές αλλά αυτή είναι η ζωή».

«Είμαι τρομερά ανυπόμονος, με κάποιο μαγικό τρόπο όλο αυτό μετατρέπεται σε υπομονή. Δεν ξέρω πως λειτουργεί αν και δεν είναι στις αρετές μου» πρόσθεσε το γοητευτικό μοντέλο.

«Αρκετές φορές είπα πως θέλω να τα παρατήσω. Το 2009 έληξε η αναβολή μου και είπα πως τελειώνω από τη στιγμή που μπαίνω στο ναυτικό. Βγαίνω έξω, λέω στον ατζέντη μου πως ίσως να μην δουλέψουμε και αποδέχθηκα τότε τον εαυτό μου στο 100%».

Πηγή: parapolitika.gr