Ανακοίνωσε την επανέναρξη της θεατρικής παράστασης “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αφιερωμένο στον Πάνο Νάτση που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες έπειτα από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε την επανέναρξη της θεατρικής παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του». 

Στην παράσταση αυτή πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης και πλέον τη θέση του στο έργο έχει πάρει ο κολλητός του φίλος Ευθύμης Γεωργόπουλος. Ο Ευθύμης Γεωργόπουλος ήταν άλλωστε ο άνθρωπος που ο  Πάνος Νάτσης είχε επιλέξει να τον αντικαταστήσει σε περίπτωση που κόλλαγε κοροναϊό.

Χθες, στο θέατρο ΗΒΗ πραγματοποιήθηκε μια βραδιά φίλω” στην μνήμη του ηθοποιού με το κλίμα να είναι βαρύ και τη συγκίνηση διάχυτη.

«Είμαστε εδώ! Γιατί η αγάπη συνεχίζεται! Αγάπη για τον Πάνο, αγάπη για όλα όσα ζήσαμε, αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Εύθυμη που μας ένωσε ξανά! Και ευχαριστούμε και όλους εσάς που ήρθατε χθες. Μας δώσατε απίστευτη δύναμη να συνεχίσουμε! Και συνεχίζουμε! Από σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί σας!» έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την επανέναρξη των παραστάσεων.

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr