«Είχα ένα στομάχι για 3 μέρες χάλια, μετά το πέταξα αυτό, το έκαψα, έκανα την ιεροτελεστία μου και ήταν σα να έγινε»

Στην εκπομπή «Dot» μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου αναφορικά με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον χώρο του θεάτρου.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός πήρε θέση και όπως είπε, την περίοδο που ξεκίνησε το #metoo στην Ελλάδα έγραψε επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), ωστόσο δεν την έστειλε ποτέ. «Εκείνη η περίοδος που έγιναν γνωστές κάποιες συμπεριφορές στο θέατρο, εγώ φοβήθηκα γιατί θυμήθηκα πόσες φορές μου έχουν συμπεριφερθεί εμένα άσχημα και άρχισα να ανακαλώ και να θυμάμαι» ανέφερε στο Dot.

«Το έκαψα»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ δεν κρύβω ότι τότε που γράφανε επιστολές στο ΣΕΗ όλοι, εγώ έγραψα μια επιστολή αλλά δεν την έστειλα. Την κράτησα 3 μέρες στο σπίτι μου αρρώστησα τρομερά πολύ γιατί το έγραψα όλο αυτό που συνέβη.

Μετά είχα ένα στομάχι για 3 μέρες χάλια, μετά το πέταξα αυτό, το έκαψα, έκανα την ιεροτελεστία μου και ήταν σα να έγινε, ήταν τρομερά ψυχοφθόρο.

Δεν τους έχω συγχωρέσει όλους, αλλά ξέρουν και καταλαβαίνουν ότι εγώ δεν φοβάμαι πια». «Αν στην θέση που είμαι τώρα σαν χαρακτήρας και σαν δύναμη που έχω αποκτήσει, αν το δω μπροστά μου δεν θα αντέξω να μην πάρω θέση. Έχει τύχει να γίνει μπροστά μου και να πάρω θέση, με την όλη ευθύνη του μετά», κατέληξε.

Πηγή: parapolitika.gr