Ο Γιώργος Χειμωνέτος αποκάλυψε πώς του πήραν το πατρικό του

Σε μια τηλεοπτική εμφάνιση μετά από καιρό, ο ολυμπιονίκης της ποδηλασίας το 2004, μοντέλο και επιχειρηματίας, Γιώργος Χειμωνέτος, έκανε μια αποκάλυψη για το σπίτι που έχασε, αλλά μίλησε και για τις ανήθικες προτάσεις που δέχθηκε. «Έχασα το σπίτι μου σε πλειστηριασμό, απλά είμαστε ακόμα σε ένδικο αγώνα. Το 2013 έγινε ένας πλειστηριασμός, κατ’ εμέ παράλογος, περί της πρώτης κατοικίας. Έπεισαν το δικαστή ότι εγώ μένω στο κομμωτήριο και ότι αυτό το σπίτι δεν είναι η πρώτη μου κατοικία, που ήταν το μοναδικό μου σπίτι και πατρικό μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Χειμωνέτος.

«Ο δικαστής για x λόγους είπε ότι δεν είναι, κατοχύρωσε τον πλειστηριασμό, έφυγε το σπίτι. Αποδείξαμε μετά ότι δεν μένω στο κομμωτήριο, αλλά επέμεναν ότι δεν είναι αυτή η πρώτη μου κατοικία, αλλά δεν ξέρουν και πού είναι η πρώτη μου κατοικία», πρόσθεσε. «Ήταν σοκαριστικός ο πλειστηριασμός του πατρικού μου. Ήθελα να το σώσω.

Μίλησα με τους ανθρώπους της τράπεζας, προσπάθησα να επιτύχω ένα διακανονισμό, αλλά για κάποιο λόγο, ήταν ανένδοτοι στην απόφασή τους να βγάλουν το σπίτι σε πλειστηριασμό. Χρησιμοποίησα όλα τα ένδικα μέσα για να το σταματήσω. Έκανα ασφαλιστικά μέτρα, ξοδεύοντας πολλά χρήματα για τη διαδικασία, γιατί ήταν η πρώτη μου κατοικία. Στεναχωρήθηκα πολύ, γιατί ήταν το πατρικό μου και ήθελα να διασωθεί στη μνήμη των γονιών μου. Ήθελα να κρατήσω το σπίτι που μου άφησαν. Πόνεσα πολύ. Η αδελφή μου το βίωσε εντονότερα, γιατί είναι πιο συναισθηματικός άνθρωπος από εμένα» έχει πει.

Αναφερόμενος στο χώρο της μόδας με τον οποίο είχε ασχοληθεί ανάφερε ότι έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις, συνοδευόμενες με ανταλλάγματα. Επίσης πρόσθεσε ότι του έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για την τηλεόραση, «έχουμε συμφωνήσει για το τι θέλουμε να κάνουμε, αλλά ακόμα δεν έχουμε υπογράψει», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Χειμωνέτος.

*Δημοσιεύτηκε στην On Time

Πηγή: parapolitika.gr