Τον Γιώργο Αγγελόπουλο φιλοξένησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο Night Out της Πέμπτης σε μία σπάνια συνέντευξη με τον νικητή του Survivor να μιλά για όλα.

Ο κατά κόσμον Ντάνος μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και εξήγησε γιατί δεν τον βλέπουμε τώρα στην All Star εκδοχή του παιχνιδιού.

«Μάλλον δεν συμμετέχω στο All Star γιατί δεν είμαι σταρ! Ίσως πρώτα απ’ όλα για αυτό αλλά από την άλλη, όχι, δεν συμμετέχω γιατί δεν συμμετείχα και σε κανένα από τα προηγούμενα μετά από το δικό μας. Είναι ένας κύκλος που θεωρώ ότι έκλεισε για μένα. Σίγουρα με τιμάει το ενδιαφέρον της παραγωγής κάθε χρόνο, το να θέλει να συμμετέχω ως παίκτης και το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά δεν είναι κάτι που είναι για να ξαναγίνει κατά τη δική μου άποψη. Είναι και μια απόφαση συνειδητή να μην ξαναβρεθώ εκεί ως παίκτης. Συζητήσαμε βέβαια με τις παραγωγές κάθε έτους να συμμετέχω κάποια στιγμή ως παρουσιαστής, δεν είχε τύχει. Τότε που το συζητούσαμε μετά από το δεύτερο, εκεί στο τρίτο περίπου που ήταν να γίνει πράξη αυτό, ήταν μια κουβέντα που είχε πραγματοποιηθεί. Βλέποντας και την εξέλιξη του παιχνιδιού, επειδή σίγουρα μειώνεται ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός των παικτών, θεωρώ ότι δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω».

«Πέρα από την παρουσίαση, η οποία ήταν μόνο μιας χρονιάς συζήτηση, ως παίκτης σίγουρα όχι γιατί δεν έχω ίσως το ίδιο κίνητρο. Δεν είναι κάθε μέρα του Άι Γιαννού, θα έλεγα. Θεωρώ ότι ζήσαμε κάτι τότε, το 2017, το οποίο ήταν για όλους πάρα πολύ δυνατό και στην αυθόρμητη του μορφή. Το να ξαναμπεις κάπου, χωρίς να μπορείς να είσαι αυθόρμητος και για άλλους λόγους, είναι κάτι που δεν θα επέλεγα εγώ. Δεν ήθελα ποτέ να δω το παιχνίδι αυτό σαν δουλειά. Σίγουρα ο κάθε παίκτης, που πηγαίνει εκεί, πηγαίνει για τους δικούς του λόγους και είναι σεβαστό όπως είναι σεβαστό και από μένα το να μη θέλω να συμμετέχω ως παίκτης ξανά. Το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου πολύ αγωνιστικά, όχι τόσο με την ριάλιτι μορφή του, συν ότι έχω κάνει κάποια πράγματα και έχω προχωρήσει σε κάποιους τομείς επαγγελματικούς που δεν μπορεί να συνδυαστεί κιόλας».

Σε άλλο σημείο μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, όταν ήταν μόλις 15 ετών και για τη στήριξη που είχε από τους συντοπίτες του στη Σκιάθο, όπου μεγάλωσε.

Σε μία σπάνια φορά που δέχεται να μιλήσει για την προσωπική του ζωή αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Πριν από λίγο καιρό αποδέχτηκα το αν είμαι ερωτευμένος. Από εκεί και πέρα με την Δήμητρα Βαμβακούση συνεργαζόμαστε όπως ξέρετε, από την άλλη την θεωρώ και μια πολύ σπουδαία κοπέλα. Έχουμε πει με την Δήμητρα σε διάφορες συνεντεύξεις μας πως έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, έχουμε τον ίδιο πνευματικό, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τον χώρο αυτό και δεν γνωρίζουμε και τον λόγο.

Εκεί γνωριστήκαμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι να πούμε, μας έβγαλαν κάτι φωτογραφίες και μας έφτασαν μέχρι τον γάμο. Δεν σημαίνει ότι όταν ένας άνθρωπος βγαίνει για ποτό, πρέπει να δώσει αναφορά σε κάποιον».

Συν τοις άλλοι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε την απάντησή του προς όσους τον έκριναν αρνητικά για την επιλογή του να δοκιμαστεί και στην υποκριτική.

Τι είπε για την προσεχή «εισβολή» του στη «Γη της ελιάς»;

Πηγή: parapolitika.gr