Δεν θα λάμβανε ξανά μέρος στο Survivor ενώ, όσον αφορά την παρουσίαση θα το συζητούσε για να δει αν μπορεί ή όχι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος του Τάκη Χατζή, το βράδυ της Τετάρτης, στο «Direct» του Alpha.

Ο νικητής του «Survivor» μίλησε με ειλικρίνεια για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να το συμπαρουσιάσει με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Πιο συγκεκριμένα, στο «Direct» της Τετάρτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε αρχικά πως δεν θα λάμβανε ξανά μέρος στο Survivor ενώ, όσον αφορά την παρουσίαση, τόνισε πως «θα το συζητούσα σίγουρα γιατί είναι ένα πρότζεκτ που με έκανε γνωστό αφενός και αφετέρου είναι κάτι το οποίο το γνωρίζω. Τώρα, η παρουσίαση είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν θα έλεγα ότι το γνωρίζω αλλά θα το συζητούσα για να δω αν μπορώ ή όχι».

Όσον αφορά, σε μια ενδεχόμενη συμπαρουσίαση του «Survivor» με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε πως «όχι, δεν θα το έκανα. Καταρχήν δεν νομίζω ότι το Survivor χρειάζεται δύο παρουσιαστές.

Αλλά αν πούμε ότι συνέβη ως συμπαρουσιαστής βοηθητικά με τον Γιώργο Λιανό τελευταία, νομίζω ότι αυτό δεν θα το έκανα. Δεν θα το έκανα ούτε με τον Σάκη ούτε με εσένα».

Είχε ζητήσει αλήθεια ο Ντάνος ένα πολύ μεγάλο ποσό για να αναλάβει χρέη «Bachelor» στο ομώνυμο πρότζεκτ του Alpha;

«Το γεγονός ότι υπάρχει μια δημοφιλία και μια όποια δυναμική δεν σημαίνει ότι εγώ οτιδήποτε κάνω το κάνω με πάρα πολλά λεφτά και κανένας δεν γνωρίζει τις κουβέντες αυτές.

Έχουν ειπωθεί διάφορα ποσά» απάντησε ευθέως..

Πηγή: parapolitika.gr