Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το Fishy, τη σχέση του με την κόρη του αλλά και το κίνημα #MeToo που ξέσπασε στο θέατρο.

Για τις δουλειές που κάνει τη φετινή σεζόν, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Όλες οι δουλειές που κάνω φέτος είναι φανταστικές. Τελειώσαμε με τον φετινό κύκλο του Fishy και έχω μία πολύ καλή ανάμνηση από τα γυρίσματα. Αγόρασα το σκάφος που έχω στην εκπομπή πέρυσι, το πήρα για ψάρεμα αλλά σκέφτηκα να συνδυάσω το ψάρεμα με την δουλειά. Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του Fishy τα είχα γυρίσει πριν καν πάρω την έγκριση από το κανάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Στόχος της εκπομπής είναι να περάσουμε καλά και όχι να ζορίσουμε τον καλεσμένο. Έχω συνηθίσει την έκθεση τόσα χρόνια, ζω από την έκθεσή τα τελευταία 20 χρόνια», υπογράμμισε ο ίδιος.

Για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν είναι ταμπού για έναν άντρα που είναι δημόσιο πρόσωπο να έχει παιδί από άλλο γάμο. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κόρη του, Εύα, και η αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού, τα πάνε καλά.

«Αν η κόρη μου δεν ήθελε την Κατερίνα, αυτός που θα ήταν στη μέση θα ήμουν εγώ. Δεν έχω σκεφτεί την ανακοίνωση ενός δεύτερου παιδιού στην Εύα, το να υπάρξει ένα δεύτερο παιδί είτε από εμένα είτε από τη Βάσω, κάνει την Εύα να χάνει την πρωτοκαθεδρία. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να μην έχω προτεραιότητα την Εύα, αλλά σε αυτό το πράγμα δεν μπορείς να κάνεις σχέδια», σημείωσε ο ηθοποιός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού θα παίξουν μαζί στη σειρά της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ».

Αναφερόμενος στο κίνημα του #metoo, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε: «Εμένα με επηρέασε πάρα πολύ όλο αυτό το μαύρο πράγμα που σκέπασε τον δικό μας χώρο. Ξεσκαρτάρισε αρκετά ο χώρος και μπήκαν σε μία σωστή σειρά τα πράγματα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει μία διαρκής υπενθύμιση. Θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να κάνει τώρα σεξουαλική παρενόχληση ή κατάχρηση εξουσίας. Δε μου έτυχε να μην μου συμπεριφερθούν καλά, γιατί δεν άφηνα το περιθώριο».

Πηγή: parapolitika.gr