Ο τραγουδιστής επέλεξε να ευχηθεί on air χρόνια πολλά στην Ελένη, την ώρα που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ο γιος του Γιώργος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ευχήθηκε τηλεφωνικά χρόνια πολλά στην Ελένη Μενεγάκη, την ώρα που τραγουδούσε στον αέρα της εκπομπής ο πρωτότοκος γιος του, Γιώργος.

«Ελένη χρόνια σου πολλά, είσαι ένας πολύ όμορφος άνθρωπος, πέρα από την εξωτερική ομορφιά που την είχες, την έχεις και θα την έχεις. Είσαι ένας πολύ όμορφος άνθρωπος γιατί έχεις όμορφη καρδιά!» δήλωσε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο τραγουδιστής ήταν συγκινημένος βλέποντας τον μεγάλο του γιο να τραγουδά στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, ενώ αποκάλυψε πως και ο ίδιος πριν πολλά χρόνια, όταν ήταν ακόμα στην αρχή της καριέρας του, είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην τότε εκπομπή της Ελένης.

«Είμαι πολύ συγκινημένος επειδή βλέπω τον γιό μου, και θυμάμαι το δικό μου πρώτο βήμα, στο έχω ξαναπεί, το έχω πει και στον γιό μου, από την Ελένη ξεκίνησα και εγώ, τότε που προσπαθούσαν να με βγάλουν σε όποια εκπομπή για να με μάθει ο κόσμος. Η Ελένη μου έδωσε το βήμα. Βλέπω τώρα τον γιο μου και έλεγα δε το πιστεύω» είπε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Πηγή: parapolitika.gr