Μια εξομολόγηση καρδιάς στην πρεμιέρα του Idols, με τον Σάκη Ρουβά

Ο γιος των γνωστών ηθποποιών, Γιάννης Παπαμιχαήλ
, εξομολογήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον «αέρα» του ΣΚΑΪ και στον Σάκη Ρουβά, πράγματα μου μέχρι τώρα δεν είχε αναφέρει.

Μεταξύ άλλων, μίλησε με ειλικρίνεια για τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Ήταν σκληρή εκείνη η περίοδος γιατί είδα και σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι πέντε, έξι και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, κάποια πράγματα σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει σίγουρα ένα τραύμα. Το κουβαλάς αυτό το τραύμα. Είναι δύσκολο μετά να σου φύγει αυτό».
Και συνέχισε: «Η Αλίκη είχε με τον Δημήτρη μία σχέση στην οποία μία τσακωνόντουσαν και μία ήταν μαζί. Έζησα όμως και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί» πρόσθεσε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην κάμερα του Idols στον ΣΚΑΪ. «Έζησα και περιοδείες μαζί τους. Πήγα στην Αμερική το 1985 όταν έπαιζαν οι δυο τους το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» και πραγματικά ένιωσα πολύ ωραία γιατί ήταν οι γονείς μου αγαπημένοι».

«Μπορεί να είχαν χωρίσει αλλά ήταν μαζί. Παρ’ ότι ο πατέρας μου ήταν με την δεύτερη γυναίκα του, η οποία κατέληξε να γίνει κολλητή φίλη της μητέρας μου, ένιωσα πάλι σαν οικογένεια», κατέληξε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Πηγή: parapolitika.gr