«Ζήτησε συγνώμη, τον πέταξα έξω από το σπίτι και του είπα να μην ξανά ασχοληθεί με μας» δήλωσε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, την εμπειρία που βίωσε η Δήμητρα Παπαδήμα καθώς και τη δική του αντίδραση σε αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι να πω για όσα ακούστηκαν στον χώρο μας. Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το περίμενα. Και κανείς από εμάς πιστεύω. Όλοι ξέραμε και κάτι ακούγαμε».

«Αυτό που συνέβη στη Δήμητρα δεν ήταν σε γνώση μου, το έμαθα εκ των υστέρων. Μια μέρα κατέβηκε από ένα ραντεβού που την περίμενα κάτω και έτρεμε. Την ρωτούσα τι συνέβη και δεν μου έλεγε. Σε δυο, τρεις μέρες μου το έσκασε.

Ήταν ένας άνθρωπος που πήγε να τον δει για δουλειά και της όρμησε. Πήγα και τον βρήκα στο ξενοδοχείο που έμενε, τον πήρα μέχρι πάνω στα Βριλήσσια που μέναμε με κλοτσιές και μπουνιές και ζήτησε συγνώμη.

Μετά τον πέταξα έξω από το σπίτι και του είπα να μην ξανά ασχοληθεί με μας» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Είμαι χειμαρρώδης και αυτό υποθέτω πως μου έχει κοστίσει και καλλιτεχνικά» παραδέχθηκε τέλος ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι συνταξιούχος, και αναφέρθηκε στην αποχή από την τηλεόραση, και γιατί κόπηκε το «τι ψυχή θα παραδώσεις»…

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του:

Πηγή: parapolitika.gr