«Η όσφρηση και η γεύση επανήλθαν μετά από 20 ημέρες. Είμαι τυχερός που εμβολιάστηκα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

O γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για την μάχη που έδωσε με τον κοροναϊό, στον Στέφανο Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή «Τι λες τώρα».

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε για επτά ημέρες. «Είναι ένας πολύ ύπουλος. Είμαστε πολύ μικροί για να τον αντιμετωπίσουμε. Κατάλαβα ότι κόλλησα μετά από δύο ημέρες. Λογικά μία ημέρα πριν είχα πάρει τον ιό και από εκεί και πέρα, Δευτέρα βράδυ μπήκα στο νοσοκομείο και ξεκίνησαν τα συμπτώματα» είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Και συνέχισε: «Είχα έντονο πονοκέφαλο, αρχικά είχα δέκατα και μετά ανέβαινε. Μετρώντας το οξυγόνο μου έπεσε το οξυγόνο πάρα πολύ και δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Ήμουν σε ένα θάλαμο με έξι κρεβάτια. Την πρώτη ημέρα δεν κοιμάσαι, τη δεύτερη ημέρα γνωρίζεσαι με τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει διαλογή στο νοσοκομείο, είτε είσαι βαριά, είτε ελαφριά θα μπεις στο ίδιο δωμάτιο», ενώ αποκάλυψε ότι άνθρωπος σε διπλανό κρεβάτι από το δικό του διασωληνώθηκε.

«Η παροχή του οξυγόνου ήταν πάρα πολύ μικρή. Μέσα σε δύο ώρες όντως μπορούσε να σου αναστρέψει την κατάσταση. Ήρθε η νοσοκόμα και του είπε να πάρει τηλέφωνο τους δικούς του. Μιλάει με τους δικούς του και μετά τον διασωλήνωσαν. Είναι τέτοια η κατάσταση που επικρατεί που κανένα κρεβάτι δεν μένει κενό για παραπάνω από μισή ώρα» είπε ακόμη ο ηθοποιός.

Όπως είπε ο Γιάννης Αϊβάζης αγχώθηκε πολύ όταν του είπε η Μαρία Κορινθίου ότι νοσεί, τόσο η ίδια όσο και η κόρη τους.

Τέλος σημείωσε: «Η όσφρηση και η γεύση επανήλθαν μετά από 20 ημέρες. Είμαι τυχερός που εμβολιάστηκα».

Πηγή: parapolitika.gr