Δεδομένων των όσων έλαβαν χώρα πριν λίγο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει πλέον τις δικές του σκέψεις για το αντάρτικο του Παύλου Πολάκη.

Την ώρα που Κουμουνδούρου και Πολάκης

βρίσκονται «στα μαχαίρια» με αφορμή την μη συμπερίληψη του Μιχάλη Χαιρετάκη στο ψηφοδέλτιο των Χανίων, με εκατέροθεν ανακοινώσεις να δείχνουν το κλίμα που επικρατεί εντός των τειχών του ΣΥΡΙΖΑ (Δείτε εδώ: Στα «μαχαίρια» ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκης: Το αντάρτικο του «αψύ Σφακιανού» και η σκληρή απάντηση της Κουμουνδούρου), ο Αλέξης Τσίπρας…πήγε για μπάνιο!

Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο instagram ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευσε μία φωτογραφία του από την χειμερινή του βουτιά με την αγαπημένμη του Κάρμεν με το σχόλιο «μια χειμερινή βουτιά σε βοηθάει πάντα να παίρνεις καθαρές αποφάσεις». Δεδομένων των όσων έλαβαν χώρα πριν λίγο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει πλέον τις δικές του σκέψεις για το αντάρτικο του Παύλου Πολάκη.

Η ίδια περίπου ανάρτηση ανέβηκε και στο TikTok, όπου ο Αλέξης Τσίπρας αναγράφει «μία χειμερινή βουτιά πριν βουτήξουμε στα δύσκολα».

Αναλυτικά η ανάρτηση

Μια χειμερινή βουτιά βοηθάει πάντα να παίρνεις καθαρές αποφάσεις.
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πείσω την Κάρμεν να με ακολουθήσει…

@atsipras #Τσίπρας #fy #fyp #fypgreece #βουτιά ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr