Τι είπε για το φαινόμενο των αρνητών να διασωληνωθούν

Για το επικείμενο κύμα μεγάλων ανατιμήσεων που θα φέρει μεγάλη αύξηση τιμών σε βασικά είδη μίλησε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός ανάπτυξης είπε ότι οι αυξήσεις στις τιμές τροφίμων αλλά και φυσικού αερίου, ηλεκτρικού ρεύματος και άλλων βασικών αγαθών συμβαίνει, καθώς «μάλλον λόγω πανδημίας παγκοσμίως έχουμε περίοδο μεγάλης αύξησης διεθνών τιμών. Αυτό έχει οδηγήσει σε μία μεγάλη πληθωριστική πίεση».

Όπως είπε ο ίδιος, «Η κυβέρνηση θα πάρει τα μέτρα που δύναται», ενώ συμπλήρωσε ότι «οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον πρωθυπουργό». Ο Α. Γεωργιάδης συνέχισε ότι η προτεραιότητα θα δοθεί από την κυβέρνηση στο ηλεκτρικό ρεύμα. «Η ενέργεια αποτελεί προτεραιότητα και θα έχουμε στοχευμένη παρέμβαση», τόνισε.

Τι είπε για το φαινόμενο των αρνητών να διασωληνωθούν 

Ο υπουργός ανάπτυξης μίλησε ακόμα και για το φαινόμενο των αρνητών- ασθενών με κορονοϊό να διασωληνωθούν.

«Είναι παράνοια. Χάνονται ανθρώπινες ζωές από την παράνοια αυτή», υπογράμμισε και, τέλος, πήρε θέση και για το περιστατικό με την διοικητική υπάλληλο που εξέδιδε πιστοποιητικά για μαϊμού εμβολιασμούς στην Καρδίτσα.

«Η κυρία θα αντιμετωπίσει πολύ βαριές κατηγορίες ακόμη και για ενδεχόμενους φόνους. Διέπραξε βαρύ ποινικό αδίκημα». Τέλος, ο Α. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο θέμα της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού για τους υγειονομικούς. «Η υποχρεωτικότητα δούλεψε, κάθε μέρα όλο και περισσότεροι υγειονομικού εμβολιάζονται», τόνισε.