Κάθε μέτρο που λαμβάνουμε κοστίζει χρήματα

Το άνοιγμα περισσότερων δραστηριοτήτων θα ζητήσει η κυβέρνηση από την Επιτροπή την Παρασκευή, εάν η πανδημία ακολουθήσει έντονη πτωτική πορεία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι κάθε μέρα που περνάει το πρόβλημα είναι οικονομικό.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στον «ΣΚΑΪ», ο ίδιος θα ήθελε τόσο να επιτραπεί η μουσική στα καταστήματα εστίασης, όσο και να αυξηθεί, στους άνω των 100, ο αριθμός ατόμων στις δεξιώσεις γάμου, από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά.

«Κάθε μέτρο που λαμβάνουμε κοστίζει χρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιθυμία ένα καλοκαίρι χωρίς ωράριο κυκλοφορίας

Ο υπουργός τόνισε ακόμη πως επιθυμία είναι ένα καλοκαίρι χωρίς ωράριο κυκλοφορίας ενώ ερωτώμενος για τα γυμναστήρια, απάντησε χαρακτηριστικά πως εάν κριθεί πως οι αθλούμενοι πρέπει να υποβάλλονται σε self test, «δεν θα πούμε όχι εμείς».

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Γεωργιάδης επιβεβαίωσε πως ο αριθμός των ατόμων στα γυμναστήρια, όπως και στους λοιπούς κλειστούς χώρους, θα είναι περιορισμένος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν θα αργήσει πάρα πολύ η κατάργηση των περιορισμών της κυκλοφορίας μετά τις 12:30 ενώ για τα self test δήλωσε ότι θα συνεχιστούν μέχρι να αποκτηθεί η απαιτούμενη ανοσία στη χώρα.

Ανέφερε επίσης ότι οι σχολές χορού έχουν ζητήσει να μην ανοίξουν το καλοκαίρι.