Η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης περιμένουν από μέρα σε μέρα τον ερχομό του γιου τους, αφού όπως είχε αποκαλύψει ο ταλαντούχος ηθοποιός ο μικρός αναμένεται να γεννηθεί στα μέσα του Ιουνίου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αδημονεί να επισφραγίσει την ευτυχία του και να κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα έχει επιλέξει να μοιράζεται διάφορες στιγμές από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, καθώς πολλές είναι οι γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εκείνη και αντιμετωπίζουν τα ίδια θέματα. Ωστόσο, αυτή τη φορά η όμορφη χορεύτρια αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ένα μήνυμα που δέχτηκε στον λογαριασμό της και την έκανε έξω φρενών. Άγνωστος της έστειλε ένα – κατά τα άλλα –  ευγενικό μήνυμα μέσα από το οποίο της ζητούσε να βιντεοσκοπήσουν την διαδικασία του τοκετού και να του στείλουν το βίντεο ξεπερνώντας κάθε όριο.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα δημοσιοποίησε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο σχολιάζοντας: «Γενικά δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με ψεύτικα προφίλ και ανθρώπους που βγάζουν τα ψυχολογικά τους μέσω μιας οθόνης που ούτε μια λέξη δεν θα τολμούσαν να σου πουν αν σε είχαν απένταντί τους αλλά κάποιοα πράγματα με ξεπερνάνε και υπάρχουν όρια». Τέλος, η ίδια δεν δίστασε να ειρωνευτεί τον follower για το απρεπές μήνυμα που έστειλε.

Δες τη φωτογραφία:

Πηγή: parapolitika.gr