Οι αποκαλύψεις για το παρακράτος δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή και καθιστούν αναξιόπιστο το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε η Φώφη Γεννηματά επιρρίπτοντας ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θέτει εκτός κάδρου τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε το κόμμα της ασπίδα για τη δημοκρατία και στήριγμα για την κοινωνία, τονίζοντας ότι δεν θα αφήσει ανενόχλητο τον πρωθυπουργό να συνεχίσει την υλοποίηση των συντηρητικών του πολιτικών.

«Οι αποκαλύψεις για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ, το «μαγαζί» και τα «παραμάγαζα», σοκάρουν και δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή. Οι πολιτικές ευθύνες του κ. Τσίπρα είναι μεγάλες και καθιστούν τον ΣΥΡΙΖΑ αδύναμο και αναξιόπιστο να ασκήσει το ρόλο του ως αξιωματική αντιπολίτευση, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα.

Ίσως γι’ αυτό ο κ. Μητσοτάκης πασχίζει να τον βγάλει από το κάδρο των πολιτικών ευθυνών. Δεν θα τον αφήσουμε όμως ανενόχλητο να συνεχίσει τις συντηρητικές του πολιτικές. Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ, ασπίδα για τη δημοκρατία, στήριγμα για την κοινωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις.

Ενεργειακό brand name

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία.

Μετά την επίσκεψή της στην 5η Μονάδα του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, δήλωσε πως «είμαστε εδώ να ενώσουμε τη φωνή μας με τους πολίτες, για να μην γίνει η Δυτική Μακεδονία η παράπλευρη απώλεια των επιλογών της Κυβέρνησης. Αγωνιζόμαστε για να εξασφαλιστούν ο απαραίτητος χρόνος και οι πόροι για δίκαιη μετάβαση.

Με νέο σχέδιο, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η περιοχή, όχι μόνο θα διατηρήσει αλλά και θα ενισχύσει το ενεργειακό της brand name. Με όρθια την κοινωνία και ζωντανή την οικονομία».