Η πρόταση γάμου στην σύντροφό του Δώρα, και οι αποκαλύψεις για το μονόπετρο.

Γενέθλια έχει σήμερα ο Κώστας Φραγκολιάς που συμπληρώνει τα 46 του χρόνια και η ομάδα του «Happy Day» ετοίμασε μια πολύ ιδιαίτερη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής στο πλατό εισέβαλε η σύντροφός του Δώρα με τον οποία βρίσκεται αρκετά χρόνια σε σχέση και μάλιστα ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Αυτό είναι κάτι που ο Κώστας δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αφού έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Η όμορφη Δώρα μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνον με τον Κώστα Φραγκολιά να δείχνει ιδιαίτερα συγκινημένος παραχωρώντας της μάλιστα και τη θέση του στο πάνελ της εκπομπής.

Εκείνο που ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητο είναι το μονόπετρο που κοσμούσε το χέρι της όμορφης αισθητικού με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Τίνα Μεσσαροπούλου να τον ρωτούν επίμονα αν έχει γίνει πρόταση γάμου.

Ο Κώστας Φραγκολιάς δήλωσε πως η Δώρα είναι η γυναίκα της ζωής του ωστόσο ο γάμος είναι κάτι τυπικό για εκείνους και σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αυτόν όταν με το καλό η οικογένειά τους μεγαλώσει με ένα παιδάκι.

Μάλιστα αποκάλυψε το δαχτυλίδι της το έδωσε έναν χρόνο πριν.

Της το είχε αφήσει πάνω στο κομοδίνο της πρώτη μέρα του χρόνου όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε αφού εκείνη το είδε μια μέρα μετά.

Πηγή: parapolitika.gr