Ο πρώην παίκτης του Survivor έγινε 27 ετών

Έφυγε από το Survivor με οικειοθελή αποχώρηση εξαιτίας του πονεμένου του ποδιού πριν από μερικές εβδομάδες κι όμως απασχολεί ακόμα!

Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη που έχει σήμερα γενέθλια!

Ο νεαρός πάλαι ποτέ παίκτης του Survivor από το Ζευγολατιό, επέστρεψε με δόξα και τιμή στην πατρίδα του πριν μερικές εβδομάδες αλλά δεν παρέμεινε εκεί. Αφού είδε την οικογένεια και τους φίλους του, ο Νίκος, ξεκίνησε τις διακοπές στα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων παρέα με τους κολλητούς του, James Καφετζή και Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο Νίκος, ένα παιδί από την επαρχία, κατάφερε μέσα στο Survivor να γίνει αχώριστος με τον James Καφετζή και να δημιουργήσει φήμες για την κάτι παραπάνω από φιλική σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Τελικά, τα τρία παιδιά παρέμειναν αχώριστα και μετά το Survivor και απέδειξαν πως η φιλία τους είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Οι 3 φίλοι καθημερινά ανεβάζουν στιγμές τους στα social media δείχνοντας στους διαδικτυακούς τους φίλους πως περνάνε και πειράζοντας ο ένας τον άλλον.

Σήμερα ο Νίκος Μπάρτζης γίνεται 27 ετών και η Άννα Μαρία του ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό!

«Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μας κλαρίνο, στον Καζανόβα της Ελλάδας, στον βλάχο της καρδιάς μας, στο νούμερο 10 του survivor, στον ΣΑΝΙΚΟ! Κορίτσια (και αγόρια) ο Μπάρτζαρος».

Ο James έκανε ένα story στο οποίο και δείχνει πως περνάει τα γενέθλια του Μπάρτζη, με τους δύο κολλητούς να έχουν βγει για φαγητό!

BARTXIS1

Πάντως, πέρα από τους Καφετζή και Βέλλη, οι fans του Μπάρτζη στο Twitter γιορτάζουν και πανηγυρίζουν μαζί του.

Πηγή: parapolitika.gr