Με αφορμή αυτή τη μέρα, ο σύζυγός της δημοσίευσε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα της ζωής του και μητέρα της μονάκριβης κόρης του.

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Ελένη Χατζίδου, καθώς έχει τα γενέθλιά της!

Με αφορμή αυτή τη μέρα, ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου δημοσίευσε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα της ζωής του και μητέρα της μονάκριβης κόρης του.

«Σαν σήμερα γεννήθηκε η γυναίκα μου, μια γυναίκα η οποία με κάνει περήφανο κάθε μέρα… μια γυναίκα τίμια με αρχές, αξίες, ήθος και πάνω από όλα με αγάπη και εκτίμηση για την ζωή. Ένας άνθρωπος που δεν αφήνει καμία ημέρα να περνάει χωρίς να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Μια αστείρευτη πηγή αγάπης, υπομονής, δύναμης αλλά και θέλησης για την κόρη μας ώστε να της προσφέρει όλα όσα έχει ανάγκη ένα παιδί.

Όταν με είδε αγχωμένο όσον αφορά τον τρόπο που θα μεγαλώνουμε την Μελίτα μας, η Ελένη μου είπε μην ανησυχείς για τίποτα.. αγάπη χρειάζεται το παιδί μας, η αγάπη θα μας δείξει τον σωστό δρόμο για να είναι ευτυχισμένη η Μελίτα μας… 

Χρόνια πολλά λοιπόν σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο! Το δώρο μου για εσένα… Κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος και να μαθαίνω από τα λάθη μου για το καλό της οικογένειας μας. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ» εξομολογήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου για την Ελένη Χατζίδου.

Πηγή: parapolitika.gr