Την ίδια στιγμή, οι ηγέτες του κόσμου προσπάθησαν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να βρουν τα κοινά που τους ενώνουν.

Στην καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία των 20 ηγετών των ισχυρότερων οικονομιών του κόσμου, διακρίνονται απλοί πολίτες.

Είναι η πρώτη φορά που σε φωτογραφία επισήμων μπαίνουν γιατροί και πυροσβέστες, οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της πανδημίας.

«Βάλαν στην άκρη» τις διαφορές τους Μακρόν – Τζόνσον

Την ίδια στιγμή, οι ηγέτες του κόσμου προσπάθησαν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να βρουν τα κοινά που τους ενώνουν. Εμανουέλ Μακρόν και Μπόρις Τζόνσον έσπασαν τον πάγο με άφθονο γέλιο όταν ο τελευταίος έφθασε αργοπορημένος για την καθιερωμένη φωτογραφία.

Παρά την ένταση που έχει δημιουργήσει ο πόλεμος του μπακαλιάρου στη θάλασσα της Μάγχης, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας δήλωσε ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα ψάρια με τα οποία πρέπει να ασχοληθούν από τις διαφωνίες των ψαράδων. Άλλωστε οι Ευρωπαίοι ηγέτες που θα κατευθυνθούν σήμερα το απόγευμα στη Γλασκώβη δεν έχουν ακόμα βρει κοινό τόπο συνεννόησης για το κλίμα.

Πηγή: parapolitika.gr