Την έχει φόντο στο κινητό του

Full ερωτευμένος δηλώνει ο Νίκος Μπάρκουλης. Ο 20χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος φέτος συμμετέχει στο J2US και εμφανίζεται στη σκηνή μαζί με την Εβελίνα Νικόλιζα, αποκάλυψε ποια του έχει «κλέψει» την καρδιά.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Happy Day και κατά τη διάρκεια ενός challenge όπου έπρεπε να δείξει εικόνα που έχει ως φόντο στο κινητό του, ο Νίκος Μπάρκουλης, είπε: «Έχω στην οθόνη του κινητού μου φωτογραφία με την κοπέλα μου. Είμαι αρκετά in love».

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε και το όνομα της συντρόφου του μέσα από ένα βίντεο στο YouTube κανάλι της Εβελίνας Νικόλιζα.

Ποια είναι η σύντροφός του

«Η κοπέλα μου είναι η Natasha Kay και είναι τραγουδίστρια. Έχω μπλέξει με τραγουδιστές, παρτενέρ τραγουδίστρια, κορίτσι τραγουδίστρια, είναι στο αίμα από ό,τι φαίνεται», δήλωσε ο Νίκος Μπάρκουλης.

Η Natasha Kay είναι τραγουδίστρια, αλλά είναι επίσης μία πολύ δραστήρια YouTuber και TikToker. Είναι 22 ετών και ξεκίνησε την καριέρα της στο τραγούδι μέσω του YouTube. Μέχρι τις αρχές του 2018 είχε ήδη κυκλοφορήσει 4 diss tracks στο YouTube και είχε καταλήξει να είναι υποψήφια στην κατηγορία Teen Icon των βραβείων Mad. Το κανάλι της στο YouTube μετρά 177 χιλιάδες συνδρομητές, ενώ στο Instagram την ακολουθούν 146 χιλιάδες λογαριασμοί. 

natasha

Πηγή: parapolitika.gr