Ο Κεησόν Γκόρντον φέρεται να γρονθοκόπησε το μωράκι που έκλαιγε, σπάζοντας τα πλευρά του και τραυματίζοντας το συκώτι του

Ένα τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε στο Μπρονξ των ΗΠΑ
, με έναν 23 άνδρα να δολοφονεί τον ενός έτους γιου της κοπέλας του.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, o 23χρονος Κεησόν Γκόρντον είπε στις αρχές ότι το μωρό τον εκνεύριζε με το κλάμα του και ισχυρίστηκε πως δεν χτύπαγε το παιδί «τόσο σκληρά» για να σταματήσει.

1

Όπως αναφέρει η «New York Post», ο νεαρός άνδρας προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του μωρού που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο δωμάτιό του στην Μορισάνια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Γκόρντον ζούσε στο διαμέρισμα με την μητέρα του παιδιού, Τζέσικα Μελέντεζ, και φέρεται να γρονθοκόπησε το μωράκι που έκλαιγε, σπάζοντας τα πλευρά του και τραυματίζοντας το συκώτι του.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι σοδόμισε το αγόρι με οδοντόβουρτσα.

Το χτυπημένο συκώτι του μωρού προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία, το οποίο ήταν και η αιτία θανάτου του, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές. Στο μωράκι βρέθηκαν, επίσης, τραύματα στον κορμό του και μώλωπες στο πρόσωπο.

2

Ο Γκόρντον, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν 18 φορές, είπε ότι «δεν πίεζε το στομάχι του μωρού τόσο δυνατά» και πως «τον κρατούσε ψηλά στον αέρα και τον πέταγε».

«Είχα εκνευριστεί που δεν σταματούσε να κλαίει. Έκανε συνέχεια εμετούς, τον χτύπησα, με εκνεύριζε» είπε χαρακτηριστικά στις αρχές.

Πηγή: parapolitika.gr