Συνελήφθη αμέσως ο δράστης

Δεν το χωράει ανθρώπου νους κι όμως πρόκειται για γεγονός που σημειώθηκε στην Τουρκία
και για την ακρίβεια σε φοιτητική εστία στην Αττάλεια.

Μάγειρας που εργαζόταν σε ιδιωτική φοιτητική εστία σκότωσε τον 18χρονο φοιτητή Μεχμέτ Τουγρούλ, εργαζόμενο επίσης της εστίας, αποκεφαλίζοντάς τον με μπαλτά.

Έβαλε το κεφάλι στο νεκρό σώμα

Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη προχθές Τρίτη το μεσημέρι στην καφετέρια της εστίας του συλλόγου Επιστήμης και Πολιτισμού (γνωστού ως Alimder) της Αττάλειας.

O 38χρονος δράστης Ιχσάν Γκιουνέι αφού αποκεφάλισε τον άτυχο φοιτητή, έβαλε το κομμένο κεφάλι και τον μπαλτά πάνω στο νεκρό σώμα του και φώναξε «Πυροβόλησα τον Ντατζάλ».

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στον τηλεοπτικό σταθμό Halk TV ότι το Ιδρυμα Alimder ήταν στενά συνδεδεμένο με το Aziz Mahmut Hüdayi, το οποίο διοικείται από τη θρησκευτική αίρεση του Erenköy.

Ο Μεχμέτ Τουγρούλ σπούδαζε μηχανικός υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Akdeniz, και την ώρα της επίθεσης εργαζόταν μαζί με τον φονιά του.

Δείτε την εικόνα

Στη φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το άψυχο σώμα του φοιτητή να απομακρύνεται από τη φοιτητή εστία.

Αποκεφαλισμος_Τουρκια__2_

Άγνωστα τα κίνητρα

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από έναν φοιτητή ο οποίος ήταν μάρτυρας στο περιστατικό. Αμέσως συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος φέρεται να είχε ξεκινήσει πριν λίγο την εργασία του στον κοιτώνα, και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Αττάλειας.

Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα ενώ οι αρχές αρχικά επέβαλαν απαγόρευση μετάδοσης στοιχείων και εμπιστευτικότητα σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας.

Η απαγόρευση κρίθηκε απαραίτητη εξαιτίας «του τρόπου που διαπράχθηκε το έγκλημα, του ελάχιστου χρόνου από την τέλεσή του που καθιστά αδύνατη τη συγκέντρωση των αποδεικτικών στοιχείων και κατά συνέπεια της ανάγκης να προστατευθούν τα δικαιώματα του θύματος». Την ίδια ώρα όμως η είδηση έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πηγή: parapolitika.gr