Τι ανήρτησε στο facebook

Η άρνηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη για το εμβόλιο κατά του κοροναϊού προκάλεσε την αντίδραση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσου.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης διατύπωσε ανοιχτά τον σκεπτικισμό του για το εμβόλιο. Μάλιστα παραδέχτηκε ανοιχτά ότι δεν έχει εμβολιαστεί, όπως φαίνεται σε διάλογο που είχε με χρήστη στο facebook τον οποίο παραθέτει μάλιστα σε δική του ανάρτηση ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος.

«Κύριε Πολάκη μπορείτε να μας πείτε ευθέως αν έχετε κάνει το εμβόλιο ή όχι», είναι το ερώτημα χρήστη, με τον βουλευτή να απαντά χαρακτηριστικά πως «όχι μέχρι στιγμής, θα αποφασίσω το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές τι και ποιο θα κάνω. Τώρα δεν έχει νόημα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης νωρίτερα χαρακτήρισε μέσω του twitter τον πρώην υπουργό «εκπρόσωπο κατά του εμβολιασμού».

«Ας σταθούμε λίγο κι ας σκεφθούμε πως θα πήγαινε η εθνική εμβολιαστική εκστρατεία αν στη θέση του Υπουργού Υγείας είχαμε έναν αρνητή του εμβολιασμού κατά της COVID», ανέφερε ο κ. Σκέρτσος, παίρνοντας σειρά στην κριτική, μετά και τις αιχμές που είχε αφήσει νωρίτερα ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: parapolitika.gr